Nova vest
Fudbal 4

16.10.2024.

12:47

Hrvatu pretili smrću zbog udaranja Levandovskog

Fudbaleri Poljske i Hrvatske, odigrali su 3:3, u četvrtom kolu Lige nacija, a meč je obeležio neoprezan start Dominika Livakovića zbog kojeg je dobio direktan crveni karton.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/Piotr Nowak

To nije sve, zbog neopreznog starta nad kapitenom Poljske Robertom Levandovskim, poljski navijači su uputili pretnje smrću i gnusne uvrede hrvatskom golmanu.

Hrvatska je od 76. minuta bila sa igračem manje, pošto je Livaković katastrofalno startovao na Levandovskom, otvorenim đonom je udario u koleno poljskog napadača i na svu sreću situacija se nije završila teškom povredom.

"Noga je u redu", kratko je prokomentarisao Leva novinarima posle meča.

To je izazvalo bes kod poljskih navijača, koji su uputili salvu uvreda hrvatskom golmanu, ipak našli su se i neki koji su mu pretili srmću.

"Livakoviću, prljavi gade, brojiš zadnje dane. Bezvredni k**in sine. Tražiću te, naći ću te i ubiti. Dečače, spavaj svake noći otvorenih očiju."

"Livakoviću, k**o bez dostojanstva, umalo si ubio poljskog napadača. To nije bio normalan start, već napad. Da je ovo prava Poljska, ti ne bi napustio zemlju, nego bi ravno bio odveden u zatvor".

"Livakoviću, je**i idiote, još si iznenađen što si dobio crveni".

Pogledajte kako je izgledao start nad Levandovskim:

Podeli:

Komentari 4

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu