Nova vest
Fudbal 1

13.10.2024.

23:09

Svi su ogorčeni Klopovom odlukom: "Mislim da je napravio veliko s...e"

Nisu svi oduševljeni novim zanimanjem Jirgena Klopa, koji će od prvog dana naredne godine postati globalni fudbalski savetnik u sklopu kompanije Red Bul.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/ADAM VAUGHAN

Zbog ove odluke bivšeg trenera Dortmunda i Liverpula mnogi fudbalski stručnjaci su reagovali kako su iznenađeni ovim potezom Klopa. 

Mnoge je pogodila ova izbor, jer je mišljenje u narodu da je Klop van filozofije Red Bula. 

Jedan od onih koji je javno izrazio svoje negodovanje je bio Kevin Groskrojc. Čovek kome je Klop bio fudbalski otac, koji je sa njim bio od njegovih prvih minuta u Dortmundu, okrenuo je leđa svom mentoru. 

"Kada sam se probudio, sačekalo me je 30 poruka. Pomislio sam da se nešto važno dešava. Pročitao sam vesti i pomislio sam da sanjam. Potom sam se nadao da je u pitanju lažna vest. Bio sam šokiran i tužan. I dalje mi je teško da progutam... Reći ću mu to kada se vidimo. Mislim da ovo niko nije očekivao od njega. Jako, jako čudna odluka koju i dalje ne razumem. Kao ljubitelj fudbala, mislim da je Klop napravio veliko s...e. Tim rečima ću mu to reći u lice. Ali, prijatelj mi je kojem mnogo dugujem i moram da prihvatim njegovu odluku“, rekao je Groskrojc.

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Gracias

Došao je i taj dan. Znali smo da dođe. Znali smo čak godinama unazad da je jako blizu. I uprkos tome, dočekali smo ga nespremni.

Luka Nikolić

12:50

3 d

Novo Sport Video Menu