Nova vest
Fudbal 6

13.10.2024.

11:36

Loša vest za Piksija – izgubio startera za meč sa Španijom

Vezni fudbaler srpske reprezentacije Saša Lukić ozbiljnije se povredio tokom utakmice sa Švajcarskom i moraće na poštedu na određeni period.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Starsport

To znači da će selektor Dragan Stojković Piksi, za meč sa Španijom (utorak, 20:45 u Kordobi), morati da traži alternativu u veznom redu na poziciji koju pokriva Lukić.


U toku dana stigla je potvrda iz FSS da će fudbaler Fulama preskočiti naredni reprezentativni izazov i da će lečenje nastaviti u klubu. 

"Reprezentativac Srbije Saša Lukić je tokom utakmice sa Švajcarskom, prilikom pada, zadobio povredu desnog akromioklavikularnog zgloba, usled čega nije mogao da nastavi meč. Sprovedeni su detaljni lekarski pregledi i, nažalost, Lukić neće biti u mogućnosti da pomogne saigračima u predstojećem susretu protiv Španije u Kordobi, već se vratiti u matični klub radi nastavka lečenja.Fudbalski savez Srbije sjajnom reprezentativcu naše zemlje želi uspešan oporavak i što brži povratak na teren", piše u objavi FSS-a.

Podeli:

Komentari 6

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Gracias

Došao je i taj dan. Znali smo da dođe. Znali smo čak godinama unazad da je jako blizu. I uprkos tome, dočekali smo ga nespremni.

Luka Nikolić

12:50

3 d

Novo Sport Video Menu