Nova vest
Fudbal 0

12.10.2024.

23:05

Birmančević: "Ovako se bori za Srbiju"

Reprezentativac Srbije Veljko Birmančević bio je ushićen igrom i pobedom nad Švajcarskom u Leskovcu u Ligi Nacija.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Starsport

Srbija je slavila rezultatom 2:0 autogolom Elvedija i efektnim pogotkom Mitrovića, uz odbranjen penal Rajkovića zaokružila nezaboravno veče u Leskovcu.


Birmančević je ponovo bio jedan od udarnih protagnosta trijumfa, a nakon meča je apostrofirao borbu i zalaganje ekipe kao ključ trijumfa.  

"Kao što sam rekao posle prve utakmice, odigrali smo odlično, kompaktno, ali nam je tada falila završnica. Sada smo imali Mitra, došao je i pomogao nam, Luka je isto ulazio u šanse, tu je, blizu je... Imali smo kompaktnost, igrali za Srbiju, ginuli, publika je to osetila. Ovaj meč je recept kako bi stalno trebalo da igramo kući. Publika je oduševljena kao i mi. Velika pobeda za nas u Ligi nacija u najboljoj grupi. Ovo je reper kako treba da igramo i kako treba da se igra za Srbiju", rekao je Birmančević posle meča za RTS.

Španija sledi već za tri dana.

"Da se prvo odmorimo dva dana, da pripremimo utakmicu, izađemo isto ovako borbeno, pametno... Kad to radimo ne može niko da nas pobedi, ne može niko da nas slomi, to je reper kako treba da igramo za našu zemlju".

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Gracias

Došao je i taj dan. Znali smo da dođe. Znali smo čak godinama unazad da je jako blizu. I uprkos tome, dočekali smo ga nespremni.

Luka Nikolić

12:50

2 d

Novo Sport Video Menu