Nova vest
Fudbal 1

20.3.2024.

13:50

Ponizno se izvinio naciji zbog sukoba sa kapitenom VIDEO

Fudbaler Južne Koreje Kang-in Li izvinio se naciji zbog fizičkog sukoba sa kapitenom Heung-minom Sonom na Kupu Azije prošlog meseca.

Izvor: B92.Sport

Profimedia

Dok su ostali reprezentativci trenirali iza njega za utakmicu sa Tajlandom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2026, Li se obratio medijima prvi put od incidenta.

Krilni napadač Pari Sen Žermena se zahvalio selektoru Sun-hongu Hvangu što mu je dao šansu da igra u kvalifikacijama.

Potom se izvinio navijačima koji su se razočarali tokom Kupa Azije istakavši da želi da bude bolji saigrač.

"Mnogo ću se truditi ne samo da budem bolji fudbaler, već i bolja osoba, bolji saigrač, bolji lični primer", rekao je Li, a onda se naklonio.
 

Son i Li su imali sukob tokom večere pred duel koji je Južna Koreja šokantno izgubila od Jordana u polufinalu Kupa Azije u Kataru.

Son je tokom sukoba povredio prst ruke, a Li se kasnije izvinio svim saigračima, uključujući i Sona kojem je to uradio lično došavši u London.

Kapiten reprezentacije je objavio na društvenim mrežama fotografiju susreta sa Lijem zamolivši navijače u Južnoj Koreji da mu oproste istakavši da je i on pravio greške kad je bio mlad.

Son je rekao da je postao ono što jeste zahvaljujući toplim savetima starijih igrača te je istakao da će i on sam biti bolji mentor mladim fudbalerima u reprezentaciji.

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu