Nova vest
Fudbal 4

12.10.2024.

10:45

Prosinečki ispisao crnu istoriju sa Crnogorcima, pa poručio: "Da je Krstović dao loptu..."

Fudbaleri Crve Gore pretrpeli su i peti uzastopni poraz.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia/Recep Bilek / Anadolu/ABACAPRESS.COM

Poraženi su na gostovanju Turskoj u Ligi nacija sa 1:0 i nalaze se u nezavidnoj poziciji.

Selektor Crner Gore Robert Prosinečki je ovim porazom ispisao negativnu stranicu istorije tamošnjeg fudbala. Ovo je prvi put da je Crna Gora izgubila pet utakmica u nizu. Negativan niz započeo je u junu porazom 2:0 od Belgije u prijateljskoj utakmici.

U izjavi za medije je istakao da nije nezadovoljan prikazanim.

"Igrali smo protiv veoma kvalitetnog tima, to smo svi znali i to se na kraju i potvrdilo. Dobro smo se branili, imali i nekoliko odličnih prilika iz kontranapada. Da je Krstović dao loptu Jovoviću možda bi sve bilo drugačije", žali bivši igrač Crvene zvezde i Reala za promašajem.

Crna Gora nema nijedan bod, Prosinečki i saradnici imaće tažek zadatak da trgnu ekipu iz letargije u nastavku takmičenja.

"Igrači su dali sve. Naravno da je nezgodno jer ovo nam je treći poraz, ali bilo je stvari kojima možemo da budemo zadovoljni", dodao je Prosinečki.

Sledi novo gostovanje, u ponedeljak Crna Gora igra u Kardifu gde se sastaje sa Velsom. 

"Imamo nekoliko igrača sa kartonima, neki se i žale i na povrede. Videćemo ko može da igra. Vels je isto jak tim, protiv njega smo dominirali u Nikšiću, ali nismo pobedili", zaključio je selektor Crne Gore. 

Standings provided by Sofascore

Podeli:

Komentari 4

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Gracias

Došao je i taj dan. Znali smo da dođe. Znali smo čak godinama unazad da je jako blizu. I uprkos tome, dočekali smo ga nespremni.

Luka Nikolić

12:50

2 d

Novo Sport Video Menu