Nova vest
Fudbal 0

4.10.2024.

9:20

Benzema "diše za vrat" Mitroviću – Ronaldo na potezu VIDEO

Francuski fudbaler postigao je efektan gol za Al-Etihad - sedmi ove sezone.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/STRINGER

Bivši napadač Reala tako je doprineo trijumfu svog tima od 2:1 protiv ekipe iz "donjeg doma" tabele Al-Okdoda u okviru  6. kola Saudijske pro lige.

Nakon ove pobede Al-Etihad se na tabeli poravnao sa šampionom Al-Hilalom naših Aleksandra Mitrovića i Sergeja Milinković-Savića, koji u subotu igraju svoj meč.

Na golu gostiju čitav meč je stajao Predrag Rajković.

Pogledajte potez i gol Benzeme, efektan udarac iz kaznenog udarca, za vođstvo Al-Etihada kojim nas je sve još jednom podsetio kakav je majstor.

Vođstvo gostiju duplirao je nekadašnji igrač Rome, Alžirac Husam-Adin Ouar u 89. minutu, na asistenciju još jednog legionara u saudijskom fudbalu, Stivena Bergvajna.

Ouar se tako probio do trećeg mesta na listi strelaca sa pet golova.

Iza njega je Kristijano Ronaldo čiji Al-Nasr ima i meč manje, i imaće priliku da sustigne vodeće golgetere prvenstva, lidera Aleksandra Mitrovića koji vodi trku sa osm pogodaka, ispred pomenutog Benzeme.

Ronaldo je trenutno na četiri gola.

Definitivno nas čekaju velika uzbuđenja u nastavku sezone, jer osim borbe za titulu biće i te kako zanimljivo videti kako će se odvijati trka za "kralja strelaca" u Saudijskoj Arabiji.

Standings provided by Sofascore

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Mask pobesneo: "OpenAI je zlo"

Ilon Mask kritkovao je OpenAI-jeve zahteve za ekskluzivnim finansiranjem nakon njihove rekordne runde finansiranja od 6,6 milijardi dolara, eskalirajući napetosti s tom kompanijom od njegovog odlaska iz nje 2018. godine.

Zimo

21:30

13 h

Novo Sport Video Menu