Nova vest
Fudbal 0

3.10.2024.

15:01

"Šta radi van 16 metara?"; Pljušte kritike na račun Nojera

Kapiten Bajerna Manuel Nojer pod baražom je kritika zbog još jednog kiksa svojstvenog samo njemu.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Tanjug/AP Photo/Rui Vieira

Golman Bajerna direktan je krivac za prvi poraz Bavaraca ove sezone i prvi pod komandom trenera Vensana kompanija. Nojer je samo bio Nojer prethodne večeri u Birmingemu - zatekao se van 16 metara tokom akcije Aston Vile i bio kažnjen zbog toga.


Kolumbijac Džon Duran je krajičkom oka, dok je još bio u duelu sa Upamekanom, opazio "rupu" koju je ostavio Nojer i finim lobom matirao nemačkog golmana. 

Po ko zna koji put Bajern ispašta zbog neozbiljnosti svog golmana koji ne beži od krivice ali kaže da je bio pozicioniran baš tamo gde je trebalo da bude, prema planu iz svlačionice.

"Svako ko gleda naše utakmice zna da ja generalno stojim dalje od gola. Tako igramo i to trener zahteva. Možda je trebalod a stojim dva metra bliže golu, ali nisam siguran das bi i u tom slučaju uspeo da stignem loptu i sprečim gol", kaže Nojer.

Pročitajte sve o Ligi šampiona i pokažite svoje znanje! Tipujte sve rezultate Lige šampiona

O Nojerovom potezu sud je dao i nekadašnji fudbaler Bavaraca Ditmar Haman.

"Gol je očito njegova kriivica", izjavio je Haman za Skaj.

"Ne znam šta je radio van 16 metara. Nije bilo opasnosti jer je Upamekano još bio u duelu sa Duranom".

Sa Hamanom se složio i Mihael Balak.

"Manu je kriv za gol koji je primio Bajern", kratko i jasno je konstatovao nekadašnji nemački reprezentativac.

Kritika nije bio pošteđen ni Hari Kejn i generalno navala Bavarca, kojoj se ima šta zameriti i zbog činjencie da je Dinamu dala devet golova u prvom kolu, a Vili - nijedan.

Kejn je odigrao jednu od onih svojih utakmica u kojima ga nije bilo nigde na terenu. Povratak u Englesku mu, očito, nije prijao. Bez udarca na gol bio je u derbiju sa Leverkuzenom, a jednako loše izdanje imao je i u Birmingemu.

"Serž, Serž!", izbacio je frustraciju Kejn u jednoj situaciji kada se Gnabri umesto asistencije odlučio na udarac i promašio.

 

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Džo Rogan skinut sa trona

Američki podkaster Džo Rogan još jednom je svrgnut sa prvog mesta na Spotify listi strimova - novi "šampion" je jedan od njegovih nedavnih gostiju.

B92

12:30

4 h

Novo Sport Video Menu