Nova vest
Fudbal 3

2.10.2024.

21:30

Dejan Stanković isključen

Srpski trener Dejan Stanković zaradio je dve javne opomene zbog burnih reakcija na meču Kupa Rusije protiv moskovskog Dinama.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Stankovićev tim je pobedio rezultatom 3:2 golovima u finišu, a uzbudljiva dešavanja na terenu, kao i određene sudijske odluke, izbacile su ga iz ravnoteže, pa je sankcionisan.

Njemu je glavni arbitar u 86. minutu najpre pokazao žuti karton, a nakon što je Stanković ponovo burno reagovao, pokazao mu je i drugi, automatski put u svlačionicu.

Otuda nije mogao da daje izjave posle meča pa je to umesto njega uradio njegov prvi asistent Nenad Sakić.

"Nikada nisam video Dejana da je tako mirno vodio neku utakmicu kao što je danas radio. U situaciji koja se desila, nije rekao ništa zbog čega bi bio isključen. Bio je momenat gde smo mi imali aut, a on je nešto pokazao sudiji... Bilo je očigledno da je lopta već otišla od igrača Dinama, u našu korist - sve se to odigralo pred očima rezervnog sudije. Ponavljam, tokom čitavog meča Dejan je bio vrlo smiren, a kada mu je sudija pokazao žuti karton, prirodno, emocije su ga preplavile i reagovao je. Svi smo mi ljudi - neke stvari primamo emotivno", objasnio je postupak Stankovića Sakić.

Spartak se ovom pobedom plasirao u četvrtfinale Kupa, pošto je zauzeo prvu poziciju u grupnoj fazi koja se, pre nokaut sistema, igra u Rusiji.
 

Podeli:

Komentari 3

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

To je bila "greška"

Funkcija koja se pojavila mnogim PlayStation 5 igračima i koja ih je iznervirala bila je, kako kaže Sony - greška.

B92

20:00

4 h

Novo Sport Video Menu