Nova vest
Fudbal 0

28.9.2024.

17:40

Novi šamar za Dejana Stankovića

Moskovski Spartak pretrpeo je još jedan nesupeh u ruskom šampionatu i sve je dalje od timova iz vrha tabele.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Moskovaljni su poraženi 3:1 u derbiju kola protiv gradskog rivala Lokomotive, novog lidera šampionata (Zenit ima meč manje i u slučaju pobede može se vratiti na čelo).

Tim srpskog trenera Dejana Stankovića već tri runde je bez pobede, poslednju je upisao protiv Rubina 31. avgusta, a ovo je i treći derbi u kojem nije osetio draž uspeha.


Prethodno, Spartak je odigrao bez golova sa Zenitom, egal je upisao i u duelu sa moskovskim Dinamom (2:2), nesrećan doduše, a Lokomotiva se pokazala kao prejak rival za Stankovića, Babića i ostatak ekipe.

Moskovljani su nakon nepotpunog desetog kola šesti na tabeli sa 16 bodova, imaju osam manje od današnjeg rivala i sedam manje od Zenita (meč manje).


Strelci za Lokomotivu bili su Ilja Samošnikov u dva navrata, u 7. i 36. minutu, kao i Dmitri Vorobjev u 56, za tačku na trijumf, pa su tako domaći i pre isteka sata igre rešili pitanje pobednika.

Jedini pogodak za goste postigao je Argentinac Ezekjel Barko iz penala u 16. minutu.

Za goste je sve vreme na terenu proveo srpski internacionalac Srđan Babić.

Standings provided by Sofascore


 

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
NBA

"Ruža" koja je prerano uvenula

Derik Rouz, ime koje će zauvek ostati urezano u srcima navijača Čikaga, ljubitelja košarke. On odlučio da kaže kraj profesionalnom igranju lepršave igre, a njegov put nije bio samo sportski, već i pun emocija ispunjen usponima i padovima i neizmernom snagom.

Aleksandar Stajkovac

19:00

2 d

Aktuelno

Presuđeno: Vrhovni sud odlučio

Brazilski Vrhovni sud odredio je da X (Twitter) treba da plati kaznu od nešto više od pet miliona dolara kako bi mogla da nastavi da radi u toj zemlji, pokazuju sudski dokumenti.

Tanjug

12:17

7 h

Novo Sport Video Menu