Nova vest
Fudbal 0

28.9.2024.

16:35

Nikolićev CSKA ponovo pobeđuje – "fenjeraš" bez šanse

Fudbaleri moskovskog CSKA savladali su Ahmat iz Groznog rezultatom 3:0 u 10. kolu Premiejr lige Rusije.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Ekipi srpskog trenera Marka Nikolića to je bila prva pobeda u poslednja tri meča, baš zbog te činjenice jako važna, kako bi se održao priključak sa vodećim timovima lige.

"Armejcima" je ovo bila ukupno peta pobeda ove sezone.

Za nju su najzaslužniji Uzbekistanac Abosbek Fajzulaev, strelac prvog gola u 19. minutu, i Brazilac Kelven Daglas, asistent prilikom vodećeg pogotka, a potom i strelac drugog gola.

Gosti su nakon 45 minuta bili u nokdaunu.

Lepršavu partiju Nikolićevog tima sa tribina je posmatrao Miralem Pjanić, koji će u narednom periodu debitovati za tim, nakon nedavnog transfera koji je izazvao razna oprečna tumačenja.


Konačan rezultat postavio je igrač gostiju Darko Todorović autogolom kada je i definitivno bilo jasno da Ahmat nema nikakvih šansi da režira za sebe bolji rezultat.

CSKA je nakon ove pobede popravio poziciju pa je sada četvrti na tabeli, sa šest bodova manje od Zenita, koji ima i meč manje, dok Ahmat do daljeg ostaje bez pobede u 10 utakmica i zakucan je za dno tabele.

Za domaći sastav u drugom poluvremenu zaigrao je bivši kapiten Partizana Saša Zdjelar.

Standings provided by Sofascore


 

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
NBA

"Ruža" koja je prerano uvenula

Derik Rouz, ime koje će zauvek ostati urezano u srcima navijača Čikaga, ljubitelja košarke. On odlučio da kaže kraj profesionalnom igranju lepršave igre, a njegov put nije bio samo sportski, već i pun emocija ispunjen usponima i padovima i neizmernom snagom.

Aleksandar Stajkovac

19:00

2 d

Aktuelno

Presuđeno: Vrhovni sud odlučio

Brazilski Vrhovni sud odredio je da X (Twitter) treba da plati kaznu od nešto više od pet miliona dolara kako bi mogla da nastavi da radi u toj zemlji, pokazuju sudski dokumenti.

Tanjug

12:17

7 h

Novo Sport Video Menu