Nova vest
Fudbal 2

28.9.2024.

8:21

FIFA poručila Martinesu – dosta

Argentinski fudbalski savez saopštio je da je Emilijano Martines, golman "gaučosa", suspendovan za naredna dva meča južnoameričkih kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Takvu odluku pred mečeve u oktobru sa Bolivijom i Venecuelom je donela Međunarodna kuća fudbala (FIFA), bez da je zalazila u razloge ove kazne.

Mečevi su na programu 10. i 15. dana desetog meseca, a dovoljno je samo da se osvrnemo na prethodne dve utakmice Argentine kako bismo razumeli pozadinu ove odluke.

Svi se dobro sećaju neprikladnog gesta Martinesa u Kataru kada mu je uručen trofej za najboljeg golmana Mundijala, a isto je nedavno ponovio sa trofejem Kopa Amerike posle utakmice sa Čileom.

Potom je ekipa Lionela Skalonija poražena od Kolumbije, a Martinesu je neuspeh naročito teško pao pa je udario besno kameru.

Podeli:

Komentari 2

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
NBA

"Ruža" koja je prerano uvenula

Derik Rouz, ime koje će zauvek ostati urezano u srcima navijača Čikaga, ljubitelja košarke. On odlučio da kaže kraj profesionalnom igranju lepršave igre, a njegov put nije bio samo sportski, već i pun emocija ispunjen usponima i padovima i neizmernom snagom.

Aleksandar Stajkovac

19:00

1 d

Novo Sport Video Menu