Nova vest
Fudbal 0

26.9.2024.

21:15

Čuveni Nemac napravio skandal posle Oktoberfesta, oglasilo se tužilaštvo

Jens Leman, nekadašnji nemački golman, nastavio je da privlači pažnju skandalima, ovog puta na tekućem Oktoberfestu.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA/MAGI HAROUN

Čovek koji je svojevremeno branio za Šalke, Borusiju Dortmund, Arsenal i reprezentaciju Nemačke je zaustavljen od strane policije kojoj je bilo sumnjivo kako vozi i potom se ispostavilo da je to bilo opravdano.

Pročitajte sve o Ligi šampiona i pokažite svoje znanje! Tipujte sve rezultate Lige šampiona

Tužiteljka Julijana Groc je saopštila da je Leman podvrgnut policijskoj kontroli u centru Minhena oko sat i po vremena nakon ponoći. Dodaje i da su policajci primetili "jasan miris alkohola i nesiguran hod" i da je bio u takvom stanju da nije mogao da se odradi alkotest.

"Tada je naloženo vađenje krvi i oduzeta mu je vozačka dozvola", napisala je Groc.

Nemački mediji su se bavili ovom temom i navode kako Lemanu nije prvi put da krši saobraćajne propise. Ranije su vođeni postupci zbog nasilničke vožnje, vređanja, korišćenja mobilnog telefona, ali je on očigledno nastavio po starom.

Uz to, ovaj 54-godišnjak je prošle godine na jezeru Starnberg motornom testerom pokušao da proreže krov susedne garaže, zato što mu je kvario pogled.

Zbog toga je takođe završio na sudu i prema prvostepenoj presudi mora da plati 420 hiljada evra nadoknade štete.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
NBA

"Ruža" koja je prerano uvenula

Derik Rouz, ime koje će zauvek ostati urezano u srcima navijača Čikaga, ljubitelja košarke. On odlučio da kaže kraj profesionalnom igranju lepršave igre, a njegov put nije bio samo sportski, već i pun emocija ispunjen usponima i padovima i neizmernom snagom.

Aleksandar Stajkovac

19:00

6 h

ABA

Novi Partizan po kom se sezona poznaje

Teško da je epilog meča između košarkaša Partizana i čačanskog Borca mogao da bude drugačiji (96:66), ali ono što je donekle bilo nepoznato jeste kako će novi tim Željka Obradovića odgovoriti na prvi zvanični izazov u sezoni.

Dejana Popović

8:13

17 h

Novo Sport Video Menu