Nova vest
Fudbal 3

21.9.2024.

23:32

Tadić: "Takve stvari ne bi trebalo da se dešavaju"

Doskorašnji reprezentativac Srbije Dušan Tadić je izneo utiske nakon teškog poraza Fenerbahčea u gradskom derbiju protiv Galatasaraja rezultatom 1:3.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia/Isa Terli / Anadolu/ABACAPRESS.COM

Tadić, koji je bio deo startne postave, istakao je da je ekipa bila svesna šta treba da radi, ali da ključne greške nisu smele da se dogode na ovako važnom meču.

 

Pročitajte sve o Ligi šampiona i pokažite svoje znanje! Tipujte sve rezultate Lige šampiona

"Iskreno, znali smo šta treba, a šta ne treba da radimo pre meča. Došli smo i u prilike u prvih 25 minuta, a mogli smo da ih iskoristimo drugačije. Golovi koje smo primili nisu bili lepi. Trebalo bi da znamo kako da se branimo i napadamo zajedno. Takve stvari ne bi trebalo da se dešavaju na derbiju. Golovi koje smo primili bili su vrlo jednostavni", rekao je 35-godišnji krilni napadač.

Fenerbahče je jedini pogodak postigao preko Edina Džeka iz jedanaesterca, a iskusni napadač iz Bosne i Hercegovine istakao je da su loše reakcije odbrane presudile.

"Mislim da smo dobro počeli. Stvorili smo neke prilike. Nažalost, nismo mogli da ih završimo. Primili smo sličan gol protiv Lugana, zapravo. Posle toga stvari su postale malo teže, ali dali smo sve od sebe, ali nismo uspeli da ih nateramo da se računaju. Tim poput nas nije trebalo da primi drugi gol. Bio je to vrlo jednostavan cilj. Moramo da ostanemo mirni i da dobro iskoristimo svoje greške", rekao je Džeko.

Tadić je napustio teren u 61. minutu, dva minuta pre nego što je Džeko smanjio rezultat iz penala. Na kraju, Fenerbahče nije uspeo da se vrati u utakmicu, a Galatasaraj je zabeležio važnu pobedu u derbiju.

 


 

Podeli:

Komentari 3

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu