Nova vest
Fudbal 0

20.9.2024.

18:28

Benfikin Hari Poter: "Branili smo se dobro i zasluženo pobedili"

Strelac prvog gola za Benfiku u pobedi portugalskog tima nad Crvenom zvezdom (2:1) Muhamed Kerem Akturkoglu naglasio je organizovanu odbranu kao ključ uspeha.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Starsport

Portugalci su matirali Glazera dva puta u prvih pola sata, a potom se maltene do kraja branili i odbranili od napada crveno-belih. Marakanu su napustili uzdignuta čela na premijeri u Ligi šampiona.

Akturkolgu, kome je ovo bio drugi meč za Benfiku i drugi uzastopni gol (dao za vikend protiv Santa Klare), kaže da se sjajno uklopio u ekipu.

"Od samog starta novi saigrači su me sjajno primili, kao i navijači. Osećam se opušteno dok sam na terenu. Veoma sam srećan što se može i videti na terenu", rekao je turski fudbaler.


Za portugalske medije pomenuo je i svoj "magičan" nadimak.

"Zovem se Kerem, ali mi je nadimak Hari Poter. Veoma sam srećan jer smo zaslužili da pobedimo. Bila je ovo teška utakmica u teškom ambijentu. Zaslužili smo pobedu, branili smo se dobro, važno je startovati sa tri boda. Čestitam saigračima i hvala navijačima na podršci".

Benfiki su u četvrtak uveče na najvećem srpskom stadionu turski fudbaleri doneli pobedu. Pored Akturkoglua, mrežu Glazera pogodio je i Kokču, i to kako.

"On je sjajan igrač i sjajna osoba. Kada je uzeo da izvede slobodan udarac odmah sam rekao "idem da slavim gol". Srećan sam zbog njega", završio je Benfikin adut

 

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu