Nova vest
Fudbal 0

20.9.2024.

11:00

Jakirović se emotivnom porukom oprostio od Dinama

Sergrej Jakirović odlučio je da se povueče sa mesta trenera Dinama posle debakla na startu Lige šampiona od Bajern Minhena, koji je od tima iz Zagreba bio bolji sa 9:2.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/ANTONIO BAT

Jakirović je pre odlaska sa mesta trenera tima iz prestonice Hrvatske oglasio preko svog Instragram profila, gde se oprostio od Dinama.

"Dragi prijatelji,

Kao što svi već znate, od danas i službeno više nisam šef stručnog štaba GNK Dinamo Zagreb.

Pre svega, želim da istaknem, da sam od prvog dana svog boravka u Dinamu, osetio neizmernu ljubav i podršku svih Vas. Ukazala mi se prilika da vodim klub iz grada u kojem živim dugi niz godina, te tako osetim emociju koju Dinamo predstavlja.

Stručni štab, na čelu sa mnom, od prvog dana je posvećeno radio, kako bi svaku novu utakmicu ekipa izgledala što kvalitetnije. Nekada je išlo odlično, nekada manje dobro, ali najvažnije od svega je, da niti jednom nismo odustali od ostvarenja ciljeva koji su bili postavljeni pred nas.

Sve ono dobro, kulminiralo je osvajanjem dvostruke krune na fenomenalan način, kako to rade najveći! Nakon toga, u sećanju i srcu, zauvek će ostati neverovatan doček na našem Trgu, koji je slikovito prikazao što ljudima predstavlja Dinamo!

Ovo je prilika da Vam se svima zahvalim. Pre svega navijačima, koji su uz ekipu  bili kroz celo ovo razdoblje. Od Zagreba, Koprivnice, Splita, sve do dalekog Bakua, gde smo zajedno proslavili ulazak u Ligu šampiona.

Hvala i svim našim igračima na sjajnoj saradnji kroz proteklih 13 meseci, jer bez njihovog maksimalnog angažmana ništa ne bi bilo moguće ostvariti.

Ne želim zaboraviti ni sve ljude u klubu i radnoj zajednici. Sve one vredne radnike na terenima, tčistačice, pa sve do ljudi u Upravi, koji su marljivo radili i utkali deo sebe u sve naše uspehe.

Na koncu, dragi prijatelji, poslali ste ogroman broj poruka podrške, a najbolja je ovo prilika da Vam se srdačno zahvalim i na tome.

U fudbalu, kao i u životu, svaka priča ima svoj kraj. Ovaj put završavamo jedno sjajno poglavlje. Uspeli smo osvojiti dva trofeja, ostvariti velike pobede i fantastične rezultate, ali najvažnije od svega, verno smo, do poslednjeg trenutka, sledili klupski slogan, "Nema predaje".

Ne preostaje mi ništa drugo, nego Vam svima od srca poželeti sreću. Neka naš Dinamo ponovi prošlogodišnji uspeh, uz što bolju prezentaciju u preostalim evropskim utakmicama. I za kraj, kako kaže pesma najvjernijih navijača, "dajte nam samo pobede".

Dinamo Zagreb iznad svih!

Vaš Sergej.", piše u objavi.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu