Nova vest
Fudbal 2

19.9.2024.

21:56

Glazer: "Dobili smo komplimente, ali smo izgubili bodove" VIDEO

Golman Crvene zvezde Omri Glazer sumirao je meč sa Benfikom i konstatovao da su crveno-beli ostavili odličan utisak.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Starsport

Zvezda je poražena od portugalskog predstavnika 2:1 u 1. kolu Lige šampiona.

"Razočarani smo svi, igrači i stručni štab... Nismo dobro počeli utakmicu, primili smo dva gola iz naših grešaka ne zbog toga što je Benfika igrala nešto posebno. Posle drugog gola preuzeli smo kontrolu na terenu, počeli smo da stvaramo šanse, nismo imali mnogo šansi, ali smo imali kontrolu igre. Na kraju smo postigli gol, nismo drugi dali, i razočarani smo. Pokazali smo svima da smo zaista kompetetivan tim i da možemo da igramo na ovom nivou, sa najboljim ekipama u Evropi", rekao je Glazer. koji je ogovarao na pitanja novinara.


Šta je razlog lošeg početka?

"Mislim da nismo toliko loše počeli koliko je bilo nekih sitnih grešaka u predaji lopte. Odbrana je takođe imala određenih problema da zaustavi kontra napad, tako je i došao prvi gol, dok je drugi bio iz slobodnog udarca. Tako smo izgubili tri boda, ali to je fudbal. Morate da "gurate" loptu, da kontrolišete utakmicu. Pokušali smo da se vratimo, ali nije bilo dovoljno".

Izvor: b92 sport

Da li si imao šanse da odbraniš slobodan udarac?

"Ne volim da analiziram odmah posle utakmice jer nisam video loptu, želim da uvatim svaku loptu, ali ovog puta je bio dobar udarac, nisam video loptu, nisam imao šanse da bolje reagujem. Ali mi golmani učimo iz svake situacije. Imamo samouzdanje iz ove utakmice uprkos porazu".

Statistika kaže da je Zvezda bila bolja.

"Statistika je jedno, a teren nesšto sasvim drugo, imali smo kontrolu u većem delu meča, možda 65 minuta, imali i šanse, posed. Ako ništa drugo stekli smo samopuuzdanje za narednu utakmicu. Dobili smo komplimente, ali nemam bodove. Hvala navijačima što su došli danas, pokazali smo im da smo dobar tim".

 

Podeli:

Komentari 2

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Tesla, ti li si? Nisam FOTO

Ako je imitacija najiskreniji oblik laskanja, u brazilskoj kompaniji očito imaju lepo mišljenje o američkom proizvođaču automobila.

B92.net

22:00

3 h

Novo Sport Video Menu