Nova vest
Fudbal 2

12.9.2024.

8:36

Murinjo zamera Osimenu: Previše simuliraš!

Žoze Murinjo je izjavio da mu se ne dopada ponašanje pojačanja Galatasaraja, Viktora Osimena.

Autor: Zoran Kecman

Zoran Kecman
Zoran Kecman
Profimedia

Nigerijac, koji je u redove turskog prvoligaša stigao nedavno na pozajmicu iz Napolija, trebalo bi da bude glavni adut ekipe u nastavku sezone.

Ipak, Murinjo, koji je poznat po tome da nema dlake na jeziku, već je istupio javno sa kritikom na račun napadača, ali prethodno ga je pohvalio.

"Osimen je fantastičan igrač, on je takav da ako bih ja bio na čelu kluba i imao od 80 do 90 miliona evra, kupio bih ga. Fantastičan je igrač. Naravno, u Tursku je došao u teškim okolnostima, ali one nisu važne. Važno je da je Galatasaraj dobio fantastičnog igrača", rekao je Žoze u intervju za jednu tursku televiziju.

Portugalac je potom prešao na ono što zamera Osimenu.

"Nemam problema sa Viktorom, u stvari mi imamo veoma dobar odnos, ali svaki put kada je na terenu, razgovaram sa njim jer mi se ne dopada kako se ponaša. Simulira previše. Prošli put kada su igrali Roma i Napoli, pričao sam sa njim i rekao mu, 'slušaj, ti si jedan od dva najbolja afrička fudbalera. To ste ti i Salah. U prošlosti Drogba, Samjuel Eto i Žorž Vea, zato ne možeš da se ponašaš tako'. Previše simulira i to je moj problem sa njim. Posle deset minuta sve je u redu i imamo dobar odnos. Za Tursku ligu njegov dolazak je fantastičan, kao i za Galatasaraj", zaključio je Murinjo. 

Podeli:

Komentari 2

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu