Nova vest
Fudbal 1

11.9.2024.

20:29

"Teško da će iko moći da zauzme Pavlovićevo mesto u Nemačkoj"

Pusta želja srpskog nacionalnog tima Aleksandar Pavlović već u prvim utakmicama za reprezentaciju Nemačke skrenuo je pažnju na sebe.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/CHRISTOPHER NEUNDORF

Srbija ga je želela, on je sebe video u Nemačkoj. Danas, posle dva meča i iskorišćene šanse na startu Lige Nacija, debi gola, te pohvala koje pljušte sa svih strana, tek ne žali za ovom važnom odlukom koju je ne tako doneo za svoju karijeru.

Nemačka je, kako stvari stoje, to pišu i mediji u ovoj zemlji, u Pavloviću dobila igrača za velika dela.

Nesuđeni srpski reprezentativac je protiv Mađarske ušao sa klupe, stigao i da postigne gol prvenac za nacionalni tim zemlje u kojoj se rodio, a potom je, dva dana kasnije, dobio novu šansu, ponovo sa klupe, u egalu s Holandijom.

U osvrtu na oba meča nemački mediji su sabirali i one dobre i loše utiske, a jedan od najjačih i najboljih bio im je Pavlović, njegova igra, njegova partija, pokazana trelost u oba meča. 

"Mladić iz Bajerna bi sasvim sigurno igrao i na EURO da nije imao zdravstveni problem. Nagelsman ga je vratio u tim za dve utakmice u Ligi nacija i oba puta mu je ukazao poverenje tako što ga je uveo sa klupe - a Pavlović je to momentalno umeo da iskoristi. Uprkos činjenici da su mu tek 20 godina poseduje neverovatnu staloženost u pasu, u igri, gotovo rutinu, ali i hrabrost. Pre ili kasnije, teško da će bilo koji igrač moći da zauzme njegovo mesto u centralnom delu sredine terena u narednim godinama, ako ovako bude igrao", konstatuje autor tiražnog Kikera o Pavloviću.

 

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu