Nova vest
Fudbal 0

10.9.2024.

11:05

De Brujne besan: "Neću da plačem, imam 33 godine i to više ne radim"

Kapiten fudbalske reprezentacije Belgije Kevin de Brujne izjavio je da razočaran igrom svog tima na meču protiv Francuske u drugom kolu grupe A2 Lige nacija, prenose belgijski mediji.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO

Fudbaleri Belgije poraženi su sinoć u Lionu od selekcije Francuske rezultatom 2:0.

"Francuska je bila bolja, nema tu šta da se doda. Igrali smo sa šest fudbalera u odbrani. Morali smo da odigramo bolje u drugom poluvremenu. Neki igrači nisu odradili ono što je bio njihov zadatak. Rekao sam u svlačionici šta moramo da popravimo. Moramo da igramo na najvišem nivou", rekao je Brujne.

Nije mogao da se smiri, pa je nastavio u istom maniru.

"Ako ne možeš da igraš protiv najboljih, onda nisi dovoljno dobar. Moraš da daš sve od sebe na terenu, a neki igrači to nisu uradili. Mogu ja da prihvatim da mi nismo toliko dobri kao Francuzi. Ali ostale stvari su neprihvatljive. Mogu da prihvatim i da nismo dobri kao 2018. godine. Neću sad da plačem. Imam 33 godine i to više ne radim", dodao je De Brujne, koji je za reprezentaciju Belgije odigrao 107 utakmica i postigao je 30 golova.

Fudbalska reprezentacija Belgije se nalazi na trećem mestu na tabeli grupe A2 LN sa tri boda, a u narednom kolu gostovaće Italiji.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Apps

"Dva plus dva je jednako šest"

Bliži se rok do kojeg bi TikTok trebalo da bude prodat nekoj američkoj kompaniji, a u suprotnom kompanija će biti zabranjena u Americi.

Forbes

10:00

48 min

Novo Sport Video Menu