Nova vest
Fudbal 3

9.9.2024.

21:30

"Mbapeove izjave nisu bile primerene vođi, tako se ne ponaša kapiten"

Bivši francuski fudbaler Biksent Lizarazu nije bio zadovoljan izjavom Kilijana Mbapea.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/Mohammed Badra

Mbape je upitan kakav doček očekuje na "Parku prinčeva" posle odlaska iz Pari Sen Žermena, a on je istakao da nije razmišao o tome.

Lizarazu nije bio zadovoljan izjavom kapitena francuske reprezentacije.

"Mbapeova konferencija u četvrtak me je iznenadila i zbunila. Izjave koje je dao nisu bile primerene vođi, a još manje kapitenu. Ne možeš da budeš ravnodušan prema osećanjima francuskih navijača, njihovim frustracijama i pitanjima. Trebao je da pokuša nešto da kaže, da im da nadu. To je deo posla profesionalnog fudbalera i emocionalne veze moraju postojati sa publikom", rekao je bivši igrač Bajerna, koji je sa reprezentacijom Francuske osvojio sve.

Mbape je ovog leta ispunio svoj san i na velika vrata došao u Real Madrid. Ipak, sezona nije počela kako su se nadali navijači "kraljevskog kluba".

Real ne igra uveljivo, muči se i teško dolayi do bodova, Barselona je posle četiri kola već otišla na +4.

Posle lošeg nastupa Francuske na EURO 2024 u Nemačkoj, "trikolori" su podbacili i u Ligi nacija, izgubivši kod kuće 3:1 od Italije, a posebno je kritikovan bio Mbape.

Podeli:

Komentari 3

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

"To nećemo koristiti"

Šef razvojnog tima Sports Interactive odbacio je mogućnost korišćenja generativne veštačke inteligencije za poboljšavanje dosadnih pres konferencija u Football Manageru.

HCL

15:35

15 h

Novo Sport Video Menu