Nova vest
Fudbal 0

8.9.2024.

17:51

"Najdeblji engleski fudbaler u istoriji" driblao redare u Dablinu

Engleski navijač, ispostavilo se da je upitanju jutjuber, uspeo je da umakne pažnji redara meča Irska - Engleska i da uradi ono što je zamislio.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Nije baš jasno kako je ovaj korpulentni muškarac uspeo da se provuče kroz bezednosne prstenove, jer tolikog čoveka zaista nije teško ne primetiti, tek uspeo je da pre intoniranja himne stane uz rame engleskim reprezentativcima.

Uredno obučen u englesku reprezentativnu opremu, sa kopačkama i štucnama, u šortsu, zaličio je na jednog od fudbalera, doduše samo onima na tribinama, pa je moguće otuda i na trenutak uspeo da zavara redare.

Na sebi je imao dres sa brojem 69 i pokušao je da stane uz Entonija Gordona kako bi se fotografisao sa ekipom, međutim za razliku od ostatka tima, nije imao trenerku, pa je štrčao i brzo su ka njemu krenuli redari.

Osiguranje ga je odmah uklonilo dok su Gordon i Trent Aleksander-Arnold gledali zbunjenim pogledima.

"Jutjuber" Jaro se posle oglasio na društvenoj mreži "X" (bivši Twitter) gde je rekao da je on osoba koja je utrčala na teren stadiona u Dablinu.

"Sada sam najdeblji engleski fudbaler u istoriji", napisao je.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

"To nećemo koristiti"

Šef razvojnog tima Sports Interactive odbacio je mogućnost korišćenja generativne veštačke inteligencije za poboljšavanje dosadnih pres konferencija u Football Manageru.

HCL

15:35

9 h

Novo Sport Video Menu