Nova vest
Fudbal 0

9.9.2024.

0:10

De Liht: Propuštena prilika za mene? Ne znam, trudim se

Matajs de Liht, štoper Holandije i Mančester junajteda bio je veoma samokritičan posle pobede "lala" nad BiH pd 5:2.

Autor: Zoran Kecman

Zoran Kecman
Zoran Kecman
Profimedia

Holanđani su bili ubedljivi u prvom kolu u Ligi nacija, ali je De Liht rekao da je njegova igra bila daleko ispod očekivanog nivoa.

Ermedin Demirović je iskoristio loše postavljanje de Lihta da timu BiH donese izjednačenje, a De Liht je popustio i kod drugog gola protivnika čiji je strelac bio Edin Džeko.

"Svi znate kako se osećam, pobedili smo, ali onda ide taj individualni deo. Morao sam da uradim bolje kod njihovog drugog gola, znam to. Ne znam šta se desilo. Trebalo je da izbijem loptu, ali tokom igre mi se uvlači sumnja", rekao je De Liht.

On nije dobio šansu da zaigra tokom leta na Euro, sada mu je selektor dao šansu, ali pitanje je da li će zadržati poziciju.

"Da li je ovaj meč propuštena prilika za mene? Ne znam, jednostavno se trudim da dam sve od sebe", rekao je De Liht.

Selektor Holandije Ronald Kuman je rešio da spusti loptu na zemlju.

"I on sam shvata da je bio pogrešno pozicioniran. To ne bi trebalo da se dešava, ali greške su deo fudbala. Mislim da ne bi bilo fer da pravimo previše buke oko toga", zaključio je Kuman.

Standings provided by Sofascore

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

"To nećemo koristiti"

Šef razvojnog tima Sports Interactive odbacio je mogućnost korišćenja generativne veštačke inteligencije za poboljšavanje dosadnih pres konferencija u Football Manageru.

HCL

15:35

11 h

Novo Sport Video Menu