Nova vest
Fudbal 0

8.9.2024.

13:29

Argentinska posla – sa pištoljem kod sudija zbog krađe

Fudbaleri Boke Juniors plasirali su se u narednu rundu Kupa Argentine posle pobede na penale protiv Taljeresa iz Kordobe, u meču koji je obeležio jedan (ne)sporan detalj.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Gosti iz Buenos Ajresa su, naime, poveli u 14. minutu preko Brajana Aguirea, ali na neregularan način što se jasno može utvrditi na snimku.

Lopta koju je oduzeo od protivničkog igrača čitavim obimom je prešla gol-aut liniju međutim sudije se nisu oglašavale, mahač sa kontra strane nije regovao, kao ni glavni arbitar, pa je Aguire završio solo akciju pogotkom.

Pogledajte tu situaciju i očigledan neregularan gol Boke.

Taljeres je u nastavku meča uspeo da poravna, ne i da preokrene, pa je odluka o pobedniku rešena u penal seriji. Gosti su bili bolji, pobedili 8:7 i prošli dalje, što je, uz pomenuti neregularan gol, bio okidač za nemile scene koje su se potom desile.

Argentinski mediji prenose da je predsednik Taljeresa Andreas Fasi upao u sudijsku svlačionicu posle utakmice naoružan pištoljem koji, doduše, nije potezao, već mu je sve vreme bio za pojasom. Besan, prvi čovek kluba iz Kordobe pretio je sudijama da će protiv njih podneti i krivičnu prijavu zbog očigledne krađe.

U izjavi za medije posle incidenta je rekao da su sudije prve njega napale u svlačionici.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

"To nećemo koristiti"

Šef razvojnog tima Sports Interactive odbacio je mogućnost korišćenja generativne veštačke inteligencije za poboljšavanje dosadnih pres konferencija u Football Manageru.

HCL

15:35

8 h

Novo Sport Video Menu