Nova vest
Fudbal 0

8.9.2024.

13:14

Drkušić: "Sanjam, ne želim da se budim"

Slovenački reprezentativac Vanja Drkušić živi kao što nikad nije živeo u karijeri.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/ANNA SZILAGYI

On je, poznato je to sada već mnogim ljubiteljima fudbala koji drže do sebe, dakle on je u samo nekoliko meseci od gotovo anonimusa dosegao reprezentativne visine i učešće na EURO, a leto mu je donelo i transfer kariejre - u klub za koji navija od malena.

Sa Crvenom zvezdom je momentalno ispunio još jedan svoj davnašnji san - igraće Ligu šampiona.

I da sutra "okači kopačke o klin", Drkušić se verovatno ne bi kajao jer je mnoge svoje želje već ispunio, ito za samo jedno leto.

"Deluje mi kao da je sve ovo san iz kojeg ne želim da se probudim. Zaista je lepo, nadam se da će sve ovo još dugo da traje", kaže Drkušić koji se trenutno nalazi u Sloveniji u taboru reprezentacije sa kojom je nedavno odigrao sa Dancima 1:1.

Mnogima je poznato da je Drkušić pre četri godine želeo da batali fudbal razočaran jer mu karijera niej išla željenim tokom. U suprotno ga je ubedio njegov otac Nikola, i sam nekada profesionalni fudbaler, golman.

"Ne želim da zvučim nadobudno ili slično tome, ali znao sam da ću jednog dana dosegnuti ovaj nivo. Međutim jedno su želje, drugo je realnost. Srećan sam što se mnogo toga poklopilo da budem ovde gde sam sada i sada samo želim da iskoristim priliku", poručuje borbeni Slovenac
 

 

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

"To nećemo koristiti"

Šef razvojnog tima Sports Interactive odbacio je mogućnost korišćenja generativne veštačke inteligencije za poboljšavanje dosadnih pres konferencija u Football Manageru.

HCL

15:35

8 h

Novo Sport Video Menu