Nova vest
Fudbal 1

7.9.2024.

22:52

Muke reprezentacije Rusije u Aziji

Fudbalska reprezentacija Rusije trenutno se nalazi na turneji po jugoistonoj Azji gde nisu uspeli da odigraju drugu utakmicu zbog vremenskih nepogoda.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Izabranici Valerija Karpina pre dva dana su odigrali meč sa Vijetnamom i pobedili 3:0, naredni rival je trebalo da bude Tajland međutim zbog nailaska tajfuna, meč je otkazan.

Rusi se vraćaju kući neobavljenog posla.

Utakmica je inače trebalo da se odigra u prestonici Vijetnama Hanoju, gde su Rusi odigrali i prethodnu utakmicu, ipak snažni tajfun Jagi je bio pretnja pa je duel morao da se otkaže.

"Odluka je doneta uzimajući u obzir količinu padavina koja je već pala i vremensku prognozu za naredna 24 sata u Hanoju. Lokalne vlasti takođe preporučuju stanovnicima vijetnamske prestonice da ostanu kod kuće i ne izlaze napolje", objavio je FS Rusije.

Lokalne vlasti su najavile da je ovaj poslednji tajfun najsnažniji koji je pogodio zemlju u poslednjih deset godina.

Ruska reprezentacija od invazije te države na Ukrajinu je izbačena iz svih UEFA takmičenja, ni prijateljske utakmice ne može da igra na tlu Evrope, pa su joj rivali od tada, uglavnom, azijske selekcije.

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

"To nećemo koristiti"

Šef razvojnog tima Sports Interactive odbacio je mogućnost korišćenja generativne veštačke inteligencije za poboljšavanje dosadnih pres konferencija u Football Manageru.

HCL

15:35

4 h

Novo Sport Video Menu