Nova vest
Fudbal 2

4.9.2024.

17:49

Lukić: "Moramo da budemo perfektni"

Reprezentativac Srbije Saša Lukić govorio je na konferenciji za medije pred utakmicu prvog kola A divizije Lige nacija protiv Španije.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Fudbaler Fulama je rekao da je Španija zasluženo osvojila Evropsko prvenstvo i da je pokazala da trenutno igra najbolji fudbal. 

"Kao što smo videli na EP, Španija je pokazala najbolji fudbal i zaluženo su osvoji EURO. Najbolja su ekipa na svetu trenutno, biće teška utakmica za nas. Da bismo se nadigrali s njima, morama da budemo perfektni, Igrao sam 2017. protiv njih, tu su sada svi momci koji su tada igrali. Moramo da sledimo njihov primer, nisu uspeli iz prva dva puta, ali su osvojili treće takmičenje", rekao je Lukić.

Potom je Saša Lukić govorio o tome da li na tim utiču ovi iznenadni i česti otkazi u timu Srbije pred duel sa reprezentacijom Španije. 

"Ko nije tu, bez njih se mora. Obrazloženo je zašto nisu tu. Svako je zamenljiv, jedino ostaje reprezentacija. Verujem u ove momke, treba im podrška i strpljenje. Verujem u njih, srećan sam što sam ovde", rekao je Lukić.

Duel Srbije i Španije na programu je u četvrtak 5. septembra na stadionu Rajko Mitić sa početkom od 20.45.

Podeli:

Komentari 2

Podeli:

Lige petice

Kjelini se vratio u Juventus

Nekadašnji italijanski fudbalski reprezentativac DJordjo Kjelini imenovan je za menadžera Juventusa, koji će biti zadužen za odnose sa nacionalnim i medjunarodnim institucijama.

Tanjug

21:33

25 min

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

"Dosta je bilo izvinjenja"

Tokom poslednjih 20 godina Zakerberg i Facebook prošli su kroz brojne uspone i padove, a zbog jedne stvari osnivač ove kompanije naročito žali.

Zimo

13:30

8 h

Novo Sport Video Menu