Nova vest
Fudbal 0

4.9.2024.

9:15

Grci kvare planove Partizanu

Bivši fudbaler Partizana bi uskoro mogao na pozajmicu, samo šest meseci pošto je stigao u italijansku Bolonju, ali ne u svoj bivši klub kako se govori ovih dana.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Starsport

Prema navodima pojedinih medija na Apeninima, za Ilića je je ozbiljno zainteresovan atinski AEK, za početak bi to bila pozajmica, a nakon toga, ako Grci procene da je Ilić ono što im je potrebno, pregovarali bi i o otkupu ugovora mladog fudbalera. 

Partizan je, podsetimo, u januaru ove godine prodao Ilića Bolonji za 4.5 miliona evra.

U međuvremenu Ilić nije dobio pravu šansu u italijanskom klubu, ni na startu nove sezone nije u prvom planu (bez minuta u prva tri meča sezone), štaviše nije ni debitovao za klub, pa se pozajmica nameće kao logičan dalji korak u karijeri.

AEK je, sada, istupio kao najozbiljniji novi poslodasvac za Ilića i ima dovoljno vremena da realizuje transfer pšto se prelazni rok u Grčkoj završava za osam dana.

Ovakav razvoj događaja kvari planove Partizana, jer i crno-beli žele Ilića sa kojim bi im definitivno bilo lakše u pokušaju da spasu sezonu koja je krenula nizbrdo. Stanojeviću je preko potreban pouzdan štoper, Iliću su potrebni minuti u igri i čini se da bi ponovo bili odličan spoj, ali AEK se, kako stvari stoje, sada najviše pita.

Ilić je na raskrsnici - AEK ili Partizan?

 

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

"To nećemo koristiti"

Šef razvojnog tima Sports Interactive odbacio je mogućnost korišćenja generativne veštačke inteligencije za poboljšavanje dosadnih pres konferencija u Football Manageru.

HCL

15:35

5 h

Novo Sport Video Menu