Nova vest
Fudbal 0

2.9.2024.

17:12

Prosinečki: "Imamo dosta povređenih igrača"

Fudbalska reprezentacija Crne Gore započinje svoje takmičenje u Ligi nacija, gde je očekuju utakmice protiv Islanda i Velsa.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/FEHIM DEMIR

Za selektora Roberta Prosinećkog je dosta problematičan period, jer pred utakmice u B diviziji Lige nacija se suočava sa dosta nevolja povređenim igračima. 

Imamo problema, imamo dosta povređenih igrača, ali ne tražimo alibi, naprotiv. Očekujem da ćemo uspeti da stignemo do pozitivnih rezultata protiv kvalitetnih selekcija, kakva su Island i Vels. Spisak povređenih igrača je dosta dug – Adžić, Janković, Kuč, Vujačić…ali očekujem da sa raspoloživim snaga odigramo hrabro, jako i kvalitetno”, naglasio je selektor Crne Gore, pa nastavio:

Idemo korak po korak, a prvi je Island. Gledali smo rivala, radimo analizu. U pitanju je izuzetno čvrsta selekcija koja je nedavno u prijateljskoh utakmici pobedila Englesku. Izuzetno su odvažni i agresivni na svom terenu. Ekipa je sastavljena od fudbalera koji igraju u dobrim klubovima, kvalitetnim klubovima. Ali svi imaju mane, pa tako i Island.”.

Nastavio je Prosinečki u istom dahu. 

Gledamo u svoje dvorište i trudimo se da maksimalno spremni dočekamo duel protiv Islanda u gostima. Ponavljam još jednom, imamo problema sa povredama, ne tražimo alibi, želimo dobro partiju i pobedu na Islandu”.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu