Nova vest
Fudbal 14

21.8.2024.

11:15

Terzić: "Očekivao sam bolju igru – zvezdaši, dođite"

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić je izneo utiske nakon poraza crveno-belih u Norveškoj od Bode Glimta u prvom kolu plej-ofa za Ligu šampiona (2:1).

Izvor: FK Crvena zvezda

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Terzić je istakao da je očekivao bolju igru, ali da je i gostovanje bilo teško.

"Da budem sasvim iskren očekivao sam bolju igru Crvene zvezde. Međutim, sve priče o teškom gostovanju u Bodeu su se ispostavile kao tačne. Brza podloga njihovog terena je izazvala nesigurnost kod naših igrača", izjavio je Terzić.

Ipak, veruje u pobedu na Marakani, pogotovo uz veliku pomoć navijača.

"Ali i pored svega u Beograd se vraćamo sa aktivnim rezultatom. Imamo veliku priliku da pobedom na prepunoj Marakani obezbedimo učešće u prvom izdanju nove Lige šampiona u njenom izmenjenom formatu. Verujem da je svima jasno da to možemo i da je to ostvarivo. Verujem u naše igrače i našeg trenera Milojevića. Mnogo razloga imamo da verujemo.
Ali sam i siguran da će to biti mnogo izvesnije i sigurnije uz podršku svih naših navijača. Želim da pozovem zvezdaše iz svih krajeva Srbije, iz Republike Srpske, Crne Gore, Makedonije, da Marakana u sredu bude krcata i da podrškom sa tribina, verom i optimizmom, ponesu ovu ekipu koja sigurno ima kvalitet, do Lige šampiona
", poručio je on.
 


Kako je rekao, ništa nije nemoguće.

"Na Marakani su padali i mnogo veći timovi i ostvarivani su uspesi i kada se činilo da to nije moguće. Sada je itekako moguće i verujem da svi navijači prepoznaju trenutak da ovom timu koji ima veliki kvalitet, treba pomoć sa tribina kako bi ostvarili još jedan veliki uspeh i Crvenoj zvezdi doneli osam novih utakmice Lige šampiona", objasnio je Terzić.

Na kraju je poslao poruku svim navijačima kluba iz Ljutice Bogdana.

"Zvezdaši, dođite u sredu da ispisemo novu stranicu Zvezdine istorije. Verujemo da zajedno možemo do nove Lige šampiona", glasila je poruka Zvezdana Terzića.

Revanš meč se igra u nedelju, 28. avgusta od 21 sat na stadionu "Rajko Mitić".

Podeli:

Komentari 14

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu