Nova vest
Fudbal 12

20.8.2024.

14:01

"Procurila" izjava koja se nikako neće svideti Zvezdi

Iz tabora Bode Glimta se pojavila izjava koja se sigurno neće svideti navijačima Zvezde.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Peđa Milosavljević/Starsport

Crvena zvezda od 21 sat gostuje ekipi Bodea u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a bivši igrač kluba domaćina Trond Olsen je prokomentarisao crveno-bele, rekavši da vole da se koriste "prljavim trikovima".

"Poznati su po korišćenju prljavih trikova. Učiniće sve da postignu dobar rezultat u utakmicama protiv Bode Glimta. Jedna od najpoznatijih taktika tima je korišćenje psiholoških trikova kako bi ometali protivnika", istakao je Olsen.

Pritisak, kako je rekao, je uobičajena stvar,

"Svi timovi koji dolaze na Aspmiru u kvalifikacionim utakmicama osećaju pritisak. Crvena zvezda je navikla na ovo iz prethodnih sezona, ali ovo je teška utakmica za oba tima", dodao je.

Trenera Knutsen je za "VG" istakao da dobro poznaje crveno-bele i da je svestan šta mogu da pruže.

"To je tim koji je navikao da pobeđuje. Ali, vrlo, vrlo je važno da se fokusiramo na ono u čemu smo dobri i na ono u šta smo sigurni. Mnogo sam gledao Crvenu zvezdu i prilično ih dobro poznajem. Mislim da je to protivnički tim koji je sposoban da se prilagodi protivnicima na određeni način zbog njihovog velikog iskustva", objasnio je Knutsen.

Kapiten Bodea Patrik Berg na meč protiv Zvezde gleda kao na veliki izazov.

"Mi smo u vrlo specifičnom okruženju u Ligi šampiona, koje čini boravak na Aspmiri vrlo posebnim. Mislim da će nam to pružiti izuzetno dobar izazov i način na koji se moramo fokusirati na ono što nam je zadatak i cilj pre meča, kao i tokom samog meča, biće izuzetno važan. To će biti gotovo nestvaran test protiv veoma jakih timova. Ovo nam pruža priliku da zaista vidimo gde smo dobri, a gde manje dobri. Sada je važno da ostvarimo rezultat u Evropi. Zaista se radujem tome", zaklljučio je Berg.

Podsetimo, meč je na programu od 21 sat.
 

Podeli:

Komentari 12

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

"To nećemo koristiti"

Šef razvojnog tima Sports Interactive odbacio je mogućnost korišćenja generativne veštačke inteligencije za poboljšavanje dosadnih pres konferencija u Football Manageru.

HCL

15:35

5 h

Novo Sport Video Menu