Nova vest
Fudbal 19

17.8.2024.

19:51

Srbi bacili Ronalda na kolena! VIDEO

Srpski reprezentativci Sergej Milinković Savić i Aleksandar Mitrović postigli su tri gola u pobedi 4:1 protiv Ronaldovog Al-Nasra i uzeli trofej Superkupa Saudijske Arabije.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/STR

Sergej je postigao prvi, Mitrović naredna dva - za preokret i slom Al-Nasra.

SMS je bio strelac u 55. minutu, i to na dodavanje upravo Mitrovića. Bio je to školski izveden dupli pas srpskih fudbalera, potom prodor SMS-a poput šila u kazneni prostor Al-Nasra i udarac u momentu kada je bio siguran da će lopta završiti u mreži.

Al-Hilal je tada izjednačio na 1:1.

Ubrzo, usledio je novi šok za Ronalda i družinu - gol Aleksandra Mitrovića. Snažni srpski napadač se najbolje pozicionirao na centaršut sa desnog krila, autoritativno se odrazio i glavom smestio loptu u mrežu Benta.

Za potpuni preokret.

Novi delirijum navijača Al-Hilala, Mitrovića, SMS-a, a novi šok Ronalda, Manea i ostalih u Al-Nasru, usledio je samo šest minuta kasnije. Ponovo gol, ponovo Mitrović, za velikih 3:1 u finalu Superkupa.

Najbolji strelac u istoriji srpske reprezentacije bio je nepogrešiv, doduše imao je "čistu" situaciju.

Pre svega toga, pre srpskog napadačkog uragana, Kristijano Ronaldo je u 44. minutu postigao vodeći gol za osvajača Kupa.

Pogedajte tu situaciju - bio je to, verovali ili ne, 897. gol Portugalca u klupskoj karijeri.


Ronaldo je, kada je video da je njegov tim potpuno potonuo, odlučio da vređa saigrače, a to nije bio kraj njegove agonije.

U 72. minutu na konačnih 4:1 za Al-Hilal postavio je Malkom posle katastrofalne greške golmana Al-Nasra.

Podeli:

Komentari 19

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu