Nova vest
Fudbal 6

14.8.2024.

12:51

Crvena zvezda dočekala delegaciju iz Kine

Čelnici Fudbalskog kluba (FK) Crvena zvezda su ugostili visoku delegaciju iz Kine u cilju dodatnog unapređivanja već dobrih postojećih odnosa i jačanja saradnje u svim strukturama.

Izvor: Beta

Srđan Stevanović/Starsport

Čelnici, predsednik Svetozar Mijailović, sportski direktor Mitar Mrkela, direktor Omladinske škole Nikola Jelić i direktor poslovnog razvoja Stefan Mrlješ su se sastali sa visokom kineskom delegacijom na čelu sa potpredsednicom kineske Vlade Šen Đikin, ministrom za sport Gao Đidanom, direktorkom fudbalskog saveza Kine Song Kai i zamenikom generalnog sekretara državnog saveta Liu Đuhui.

Doček delegacije koju su činili još 14 visokih zvaničnika Kine je bio u Muzeju FK Crvena zvezda, gde su imali priliku da saznaju više o istoriji kluba i sportskim dostignućima.

"Dve strane su razmenile iskustva već postojeće saradnje koja je bazirana na razvoju omladinskog fudbala u Kini pod patronatom naše Omladinske škole, kao i marketinškog potencijala Zvezde na kineskom tržištu. Nema sumnje da ćemo i u budućnosti nastaviti da sarađujemo na ovakav način, kroz razmenu fudbalskog znanja, odnosno razvoju pre svega mladih i talentovanih igrača", navodi se u saopštenju.

Podeli:

Komentari 6

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Tesla, ti li si? Nisam FOTO

Ako je imitacija najiskreniji oblik laskanja, u brazilskoj kompaniji očito imaju lepo mišljenje o američkom proizvođaču automobila.

B92.net

22:00

13 h

Novo Sport Video Menu