Nova vest
Fudbal 5

1.8.2024.

22:25

Kruševljani nastavili da provociraju Partizan zbog debakla u Evropi

Na zvaničnom nalogu Fudbalskog kluba Napredak iz Kruševca poslednjih dana mogu se videti poruke nedvosmisleno upućene Fudbalskom klubu Partizan.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Starsport

Poslednja glasi: "Šefe, koliko je sati?", a zatim i odgovor "09:02", kao jasna aluzija na Partizanov ukupan poraz u dvomeču sa kijevskim Dinamom (2:6, 0:3).

Kruševljani su provokaciju začinili i fotografijom svog bivšeg trenera i nekadašnjeg šefa stručnog štaba Zvezde i brojnih srpskih ekipa Milrodom Kosaovićem, koji gleda na sat.

To nije prva takva poruka adresirana na crno-bele u samo desetak dana.

Dan ranije, brzo posle poraza Partizana od Kijevljana, na istom nalogu FK Napredak je objavio sliku pokojnog pevača Džeja Ramadanovskog uz reči njegovog hita (Nedelja) "šta da kažem, šta da slažem sad".

Bilo je još neuobičajenih poruka iz Kruševca ka Humskoj za jedan zvaničan nalog. 

Prva, zbog koje je, kako se može čuti, Partizan "proterao" Napredak iz Humske i onemogućio mu da kao domaćin dočekuje rivale u Beogradu, je ona koju su Kruševljani postavili na svojoj društvenoj mreži "x" nakon debakla crno-belih u prvom meču sa Dinamom.

"Zna li se, možda, kao se završio drugi set sinoć?", pisalo je u toj objavi "čarapana", nakon Partizanovih "teniskih" 2:6 u Poljskoj.

Iako se autor tvita pravdao da je poruka zapravo bila odgovor jednom korisniku pomenute društevene mreže, bilo je kasno - u Partizanu su osetili da je to bila ružna i neprimerena provokacija i nedopustiva komunikacija na zvaničnom nalogu.

Otuda će Kruševljani naredni meč Superlige kao domaćini, umesto u Humskoj, gde su upravo sa Partizanom igrali meč 1. runde (i izgubili), igrati u Lazarevcu.
 

Podeli:

Komentari 5

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

"Dosta je bilo izvinjenja"

Tokom poslednjih 20 godina Zakerberg i Facebook prošli su kroz brojne uspone i padove, a zbog jedne stvari osnivač ove kompanije naročito žali.

Zimo

13:30

17 h

Novo Sport Video Menu