Nova vest
Fudbal 2

25.7.2024.

23:28

"Iznenadili smo Ajaks, jedva čekam revanš – možemo sa njima"

Božidar Bandović i Njegov Petrović, trener i kapiten Vojvodine, govorili su posle meča drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope u kom je tim iz Novog Sada doživeo poraz.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srdjan Stevanovic/Starsport

Bolji od srpskog predstavnika na "Krojf areni" je bio Ajaks (1:0) golom u samom finišu meča.

"Čestitao bih mojim igračima na hrabroj igri i požrtvovanju. Mislim da smo taktički mnogo dobro odigrali. Držali smo ih dosta visoko, ali su imali nekoliko situacija da postignu gol. Želeo sam da igrači igraju bez grča, straha, da igramo ono što treniramo. Prezadovoljan sam igrom i možemo samo da budemo ponosni. Zahvalio bih se navijačima na dolasku iako ih je bio mali broj", rekao je Bandović za "Arenu Sport" i dodao:

"Ovo je pokazatelj da smo na dobrom putu. Posle ovoga moramo i možemo još bolje. Svih ovih meseci kod nas je intenzitet treninga vrlo jak. Pratili smo ih dosta dobro. Očekujemo da to bude još bolje iz nedelje u nedelju. Ono o čemu sam najviše pričao u prva dva meseca otkako sam došao je upravo to i igrači su se adaptirali na taj intenzitet. Sada preostaje da se i novi igrači prilagode."

Potom je svoje utiske sumirao i Petrović

"Mogu da kažem da mislim da smo iznenadili Ajaks. Mislim da smo fantastično ušli u utakmicu, izašli smo gore u visok presing u nekim momentima i oni se nisu baš snašlo u tome. Krivo mi je što Aleksa nije dao taj gol na kraju, lopta je završila na stativi... Jedva čekam revanš", rekao je Petrović.

Smatra da "lale" mogu protiv holandskog velikana.

"Mogu da kažem da sam ponosan na saigrače, klub i na navijače jer nije bilo lako doći ovde. Jedva čekamo rvanš. Videli smo da možemo s njima, kada smo svi zajedno, kada imamo karakter i kada verujemo", zaključio je Njegoš.

Podeli:

Komentari 2

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu