Nova vest
Fudbal 4

25.7.2024.

13:38

Još jedno "ne" iz Humske: Partizan odbio Emirate, Saldanja "zaključan"

Mateuš Saldanja je dobio ponudu iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, ali je Partizan istu odbio, prenose mediji.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Peđa Milosavljević/Starsport

Fudbalski klub Al Džazira je izrazio je želju za prvotimcem Partizana Mateusom Saldanjom. Ponuda je bila jasna 6.500.000 evra plus bonusi, a plata bi Brazuilcu iznosila 2.000.000 evra neto.

Ne može se reći da je Partizanov napadač nezadovoljan ponudom, ali crno-beli očigledno jesu, pošto su je odbili, prenosi "Telegraf".

Navodno, klub iz Humske računa da će na brazilskom fudbaleru moći da zaradi od 10 do 12 miliona, te je zato i u prethodnim danima odbijao vlasnike Siti grupe sa kojima ima istoriju (Filip Stevanović), koji su ponudili 4.800.000, ali i bonuse u iznosu od milion evra.

To, za razliku od ponude iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, Saldanji nije odgovaralo zbog daljih planova – pozajmice u neki od brazilskih klubova, koji su pod njihovom kontrolom.

Podsetimo, za Saldanju su zainteresovani i klubovi sa zapada Evrope, konkretno iz Italije i Španije, a treba napomenuti da je i njima poznat dogovor između Mateuša i Partizana – ne može da napusti klub dok se ne okončaju evropske kvalifikacije.

Podeli:

Komentari 4

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu