Nova vest
Fudbal 12

12.7.2024.

10:00

Seks skandal u engleskoj reprezentaciji, izbio haos

Porasle su tenzije unutar reprezentacije Engleske zbog Kajla Vokera, čime se naslađuju španski mediji.

Izvor: Marca

Profimedia/Nigel Keene

Voker je jedan od defanzivnih stubova "Gordof Albiona" na EURO, ali je u bazu reprezentacije doneo i svoj kontroverzni privatni život.

Engleski mediji prenose da su u uoči finala sa Španijom (nedelja, 21h) u Nemačku stigle supruga beka Mančester sitija Eni Kilner, ali i njegova bivša ljubavnica Lorin Gudman, sa kojom je imao paralelnu porodicu.

Tabloid "San" prenosi da je bezbednosna služba koja vodi računa o sigurnosti fudbalera Engleske u Nemačkoj dobila naredbu da drži Gudman "što dalje" od zone u kojoj su reprezentativci "Tri lava" i njihove porodice, kako bi se izbegli potencijalni incidenti.

Vokerova supruga Kilner je u Nemačku stigla sa njihovo četvoro dece (Rian, Roman, Rejn i Rezon), ali je i Gudman povela jedno od dvoje dece koje ima sa Sitijevom zvezdom, čije slike je objavila na društvenim mrežama u dresu Engleske sa Vokerovim brojem 2 uz natpis "tata" na mestu prezimena.

"Lorin se gleda kao problematična, a Enina najveća noćna mora je da naiđe na nju. Bolo je priče da je Lorinino sedište udaljeno manje od 100 metara. Eni ne želi da ima bilo kakve veze sa njom", navodi Dejli mejl izjavu svog neimenovanog izvora.

 

Voker se izvinio: "Bila je to spora smrt"

Voker se u januaru ove godine izvinio nakon što je otkriveno da je bio neveran svojoj ženi i osnovao paralelnu porodicu sa ljubavnicom.

Njegov privatni život, koji je već bio narušen skandalima o neverstvu, prostituciji, neprikladnom izlaganju tokom karijere, postao je udarna tema engleskih medija nakon što je njegova žena Eni najavila da su se rastali kada je čula da je dobio drugo dete sa ljubavnicom.

Voker je priznao "Sanu" da je doneo "grupe odluke i izbore" što mu je praktično uništilo brak.

"Ono što sam uradio je užasno i preuzimam puno odgovornost. Doneo sam glupe, budalaste odluke. Ne mogu ni da zamislim kroz šta je prošla Eni. Pokušao sam da je pitam, ali postoji bol. Čovek koji bi trebalo da je voli, da se brine o njoj i bude tu za nju, uradio joj je ovo. Moje akcije su izazvale bol kod toliko mnogo ljudi. Žao mi je jer ovo nije trebalo da se dogodi porodici", rekao je Voker.

NIS

Ovaj 34-godišnji fudbaler je priznao da je bio sebičan što nije rekao svojoj ženi, koju je nazvao "srodnom dušom", kada je bila trudna sa njihovim četvrtim detetom, da je dobio tajnog drugog sina.

"Bila je to spora smrt za mene i Eni", rekao je Voker.

Podeli:

Komentari 12

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu