Nova vest
Fudbal 2

9.7.2024.

14:30

Rodri: "Francuska nije Mbape"

Španski vezista Rodri je izneo utiske pred polufinalni meč protiv Francuske na Evropskom prvenstvu.

Izvor: Beta

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/J.J. Guillen

Rodri je ocenio da se francuski tim ne svodi samo na kapitena Kilijana Mbapea, dodajući da je ta reprezentacija jedna od najboljih poslednjih godina.

"Čuvam se od onoga što se priča o njemu (Mbapeu posle povrede). Poznajem ga, ima tu mogućnost da napadne u svakom trenutku. Francuski tim se ne svodi samo na njega. Svi igrači se odlično brane, veoma su opasni u kontranapadima", rekao je Rodri.

Prema njegovim rečima, Francuska je tim koji je igrao najviše finala, završnih faza velikih turnira u poslednjih nekoliko godina, i koji je postigao najviše rezultata.

"To je tim koji se veoma teško pobeđuje. Igraćemo sa našim oružjem, ići ćemo u pravcu u kojem želimo. Idemo bez straha, sa sigurnošću, jer smo pokazali da možemo da pobedimo svakog protivnika", dodao je Rodri.

Polufinalna utakmica Francuska-Španija na programu je večeras od 21.00 u Minhenu.

Podeli:

Komentari 2

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Raspad sistema

Da situacija u kojoj se Andrej Rubljov nalazi nije dobra odavno je poznato. Ali to ne sprečava ruskog tenisera da nastavlja da zabrinjava i tone sve dublje. I jasnog rešenja, utisak je, nema.

Luka Nikolić

16:30

4 d

Aktuelno

Uhapšen je

Južnokorejsko tužilaštvo saopštilo je da je uhapšen osnivač tehnološkog giganta Kakao.

Beta

13:20

2 h

Aktuelno

AI i matematika na ratnoj nozi

Istraživači su otkrili da AI ima problema sa rešavanjem matematičkih tadataka, što pokazuje koliko je nova tehnologija u raskoraku sa mogućnostima procesiranja iz prošlosti.

Njujork tajms

12:30

3 h

Novo Sport Video Menu