Nova vest
Fudbal 0

6.7.2024.

20:00

Pedri završio EURO – Kros se izvinio

Fudbalski savez Španije potvrdio je da je Pedri, koji se povredio tokom četvrtfinala Evropskog prvenstva protiv Nemačke, uganuo levo koleno i da ne može da učestvuje u ostatku takmičenja.

Izvor: Beta

Tanjug/AP Photo/Michael Probst

"Lekarski pregledi su potvrdili da Pedri Gonsales pati od unutrašnjeg bočnog uganuća levog kolena stepena 2", navodi se u saopštenju.

Iako Pedri, inače igrač Barselone, ne može da učestvuje u polufinalnoj utakmici protiv Francuske i eventualnom finalu, ali će ostati u Nemačkoj do kraja Evropskog prvenstva, dodao je Fudbalski savez Španije.

Pedri je u meču protiv Nemačke morao da napusti igru već u osmom minutu posle oštrog starta Tonija Krosa.

Pedri (21) se upravo vratio u reprezentaciju i startnu postavu posle više od godinu i po odsustva, zbog nekoliko povreda i do sada je bio jedan od ključnih igrača trenera Luisa De La Fuentea.

Nemački vezista Toni Kros, koji je u petak odigrao poslednji meč u karijeri, uputio je izvinjenje Pedriju i poželeo mu brz oporavak.

"Nije mi bila namera da te povredim. Želim ti brz oporavak i sve najbolje za budućnost. Ti si sjajan igrač", napisao je Kros u poruci na društvenim mrežama.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Povratak otpisanog

Društvena mreža X (Twitter), čiji je izvršni direktor Ilon Mask, podnela je novi zahtev za dozvolu da radi u Brazilu, nakon što su platili kazne.

Tanjug

8:10

3 h

Novo Sport Video Menu