Nova vest
Fudbal 14

6.7.2024.

14:25

Belingem dobio upozorenje: "Hodaš po ivici"

Džud Belingem je za malo izbegao ozbiljniju kaznu UEFA zbog nedolične proslave gola i pobede.

Autor: Zoran Kecman

Zoran Kecman
Zoran Kecman
Profimedia

Izvukao se sa novčanom kaznom od 30.000 evra, ali sada je upozoren da obrati pažnju na ponašanje.

Roj Kin, bivši kapiten Mančester junajteda, zamerio je Belingemu još jednu stvar, to što je stavio akcenat na sebe posle postignutog gola makazicama, kada je primećeno kako je izgovorio, "ko drugi?"

"Ako postineš veliki gol po meni ne bi trebalo da ti padne na pamet da kažeš, 'ko drugi?' Pa ti si tu, sa kolegama. Postizanje golova je najlepši deo fudbala, ali ne mogu da zamislim da se u tom trenutku pitaš, ko drugi? Ja bih tu pomislio, stani čoveče. To je pomalo drčno i arogantno", kaže Kin.

Irac je upozorio reprezentativca Engleske da je to loše i preporučio mu da obrati pažnju i na saigrače.

"Belingem bi trebalo da bude oprezan sa svojim slavljem, kao što je to bilo sa Slovačkom. Hoda po ivici, ne želite da izgleda da ste samo vi u pitanju", izjavio je Kin.

Njemu je potpuno kontrirao Jan Rajt kojem se dopalo to što Belingem pokazuje da je posebna sportska ličnost, dok je Gari Nevil dodao da nema ništa protiv da Belingem to radi ako je popularan kod saigrača i ako drži stvari pod kontrolom.

Podeli:

Komentari 14

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Povratak otpisanog

Društvena mreža X (Twitter), čiji je izvršni direktor Ilon Mask, podnela je novi zahtev za dozvolu da radi u Brazilu, nakon što su platili kazne.

Tanjug

8:10

26 min

Novo Sport Video Menu