Nova vest
Fudbal 1

4.7.2024.

17:23

Deseto pojačanje stiglo u Novi Pazar

Fudbalski klub Novi Pazar vrlo ambiciozno pristupa novoj sezoni u kojem će gledati da porpavi utisak i da zaista napadne mesto koje vodi u Evropu.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Starsport

Klub sa Jošanice je već angažovao deset novih igrača, pre svega toga i novog trenera - Nikolu Trajkovića.

Nova imena u Pazaru su Ognjen Mršić (25) i Ivan Lakićević (30).

Mršić igra na poziciji štopera i dolazi iz Napretka gde je proveo poslednje četiri sezone. Odigrao je skoro 90 utakmica u Superligi Srbije, prethodne sezone 22, na kojima je tri puta bio strelac i jednom asistent.

Važan potpis je Lakićevićev, jer je u pitanju igrač sa ogromnim iskustvom što domaćim što pečalbarskim. Između ostalog, Lakićević je deo karijere proveo u Italiji gde je sakupio 48 mečeva za Ređinu i Veneciju.

U ta dva kluba igrao je kao pozajmljen igrač Đenove.

Lakićević je se iz Vojvodine otisnuo u inostranstvo. U nogama takođe ima 175 mečeva u superligaškoj konkurenciji i trebalo bi da bude važan šraf u igri Pazaraca. Prethodnu sezonu proveo je u Železničaru iz Pančeva.

U Pazar su ovog leta, pored pomenute dvojice igrača, stigli i Ivan Kostić (golman, stigao iz Volosa), Nemanja Miletić (levi bek, stigao iz Javora), Aleksandar Mesarović (defanzivni vezni, stigao iz niškog Radničkog), Rodni Antvi (krilo, stigao iz malteškog Hibernijansa), Darko Stojanović (krilo, stigao iz IMT-a), Darko Isailović (štoper, stigao iz sremskomitrovačkog Radničkog), Viktor Živojinović (krilo, stigao iz Eolikosa) i Ognjen Bjeličić (štoper, stigao iz malteškog Hamruna).

Osim toga, FK Novi Pazar započeo je radove na postavljanju nove hibridne trave na svom stadionu, što će značiti da će plavo-beli prvog rivala u otvaranju prvenstva, ekipu Spartaka, dočekati na Atletskom stadionu Hadžet u svom gradu.

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Razotkriveni su

Hiljade pedofila koji preuzimaju i dele sadržaj o seksualnom zlostavljanju dece (CSAM) moglo bi biti identifikovano zahvaljujući logovima malvera za krađu informacija koji su procurili na dark vebu.

Informacija.rs

10:00

46 min

Gejming

Bilo kuda, AI svuda

Sve više kompanija u industriji video-igara koristi alate veštačke inteligencije za izradu delova koda, vizuala ili čak celih igara.

Zimo

8:15

2 h

Novo Sport Video Menu