Nova vest
Fudbal 14

2.7.2024.

10:25

Misstiano Penaldo VIDEO

Fudbaleri Portugala obezbedili su plasman u četvrtfinale Evropskog prvenstva, jer su u osmini finala posle penala eliminisali reprezentaciju Slovenije.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Posle ove utakmice, gde je heroj "navigatora" bio golman Diogo Košta koji je odbranio sva tri penala slovanečkim fudbalerima i bio junak ove pobede, i dalje svi govore o suzama Kristijana Ronalda.

Naime, jedan od najboljih fudbalera u istoriji ovog sporta, mogao je da donese prednost svojoj reprezentaciji, jer je u 105. minutu imao penal.

Udarac sa bele tačke mu je odbranio Jan Oblak, što Ronaldo veoma teško podneo.

Portugalac je na pauzi između dva produžetka briznuo u plač, a ceo tim je pokušavao da ga smiri, jedva je Kristijano uspeo da se ponovo skoncetriše na meč i odigra ga do kraja.

Tim povodom iz BBC su se našalili na račun Kristijana Ronalda, gde su ga preimenovali u Mistijano Penaldo, igrajući se rečima Miss (promašaj) i penal.

Uspeo je Ronaldo nekako da se iskupi za ovaj promašaj, pa je bio precizan u prvoj seriji penal serije, a posle postignutog gola je uputio izvinjejne navijačima što i pre jedanesteraca, Portugal nije obezbedio plasman u naredno kolo.

Podeli:

Komentari 14

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu