Nova vest
Fudbal 5

1.7.2024.

11:50

Jamal: "Niko ne može da se poredi sa Mesijem"

Fudbaler Španije Lamin Jamal nije predstavlja pravi hit na ovom Evropskom prvenstvu.

Srđan Novaković
Profimedia

Mladi reprezentativac kojem je svega 16 godina, nije uspeo da na meču sa Gruzijom se upiše u almanahe evrospskih prvenstava kao najmlađi strelac.

Ali pohvale na njegov račun i dalje pljušte, dok su neki išli toliko daleko da su krenuli da ga porede sa Lionelom Mesijem, pošto mladi Jamal nastupa za ekipu Barselone.

"On je najbolji igrač u istoriji i činjenica da nas porede je neverovatna, ali to nije na mestu. Niko ne može da se poredi sa njim, pa ni ja, koji sam terk počeo. Nadam se da ću ostvariti samo pola stvari iz njegove karijere.“, rekao je Jamal.

Barselona je spreman da Jamalu uruči dres sa brojem deset, koji su u istoriji kluba nosili samo odabrani i najbolji fudbaleri.

Već su krenula interesovanja za ovog fudbalskog vunderkinda. Prvi u red je stao PSŽ, koji je Barseloni ponudio basnoslovnih 250 miliona evra, ali klub Katalonije nema nameru da se odrekne ovakvog talenta koji predstavlja budućnosti ove ekipe.

Podeli:

Komentari 5

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
iOS

Apple se ovome nije nadao

Prema podacima koje je prikupio Appfigures, vrhunske igre za iPhone i iPad ne predstavljaju tako veliki uspeh kao što se Apple možda nadao.

Engadget

8:15

2 h

Novo Sport Video Menu