Nova vest
Fudbal 164

30.6.2024.

23:54

Španija u četvrtfinalu; Rodri igrač utakmice; "Sve smo zaslužili, niko nam ništa nije dao" VIDEO

Fudbaleri Španije su savladali Gruziju sa 4:1, u okviru osmine finala Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/MOHAMED MESSARA

Španija je rutinski došla do pobede. Gruzija je povela autogolom Le Normana, ali veoma brzo je Rodri vratio Špance na pravi put.

Već na startu drugog poluvremena je usledio preokret golom Fabijana Ruisa, a potom su Niko Vilijams i Dani Olmo stavili tačku na meč.

Španija će u četvrtfinalu odmeriti snage sa Nemačkom.

Utakmicu ispratite UŽIVO uz live blog B92.Sport:

Završeno

20:10

Semafor
 Rodri 39, Ruis 52, N. Vilijams 75, Olmo 83 – Le Norman 18ag
  ESP smoki GEO  
  4 : 1  

23:52

Toliko od nas!

Ispratili ste utakmicu između Španije i Gruzije (4:1).

Toliko od nas za večeras.

Laku noć i ostanite uz B92.Sport!

23:42

Jamal:

"Srećni smo zbog prolaska u četvrtfinale, već razmišljamo o narednoj utakmici i videćemo kako će ona proći. Istina je da nam nije bilo svejedno posle gola Gruzije, povukli su se i mi smo znali da moramo da damo gol pre završetka poluvremena, što smo i uradili. Posle je sve bilo mnogo lakše. U četrvtfinalu će biti jednako teško kao i sa Gruzijom, igraćemo sa velikom željom taj meč."

23:41

Olmo:

"Veoma smo srećni, cilj je ostvaren, sada moramo da se odmorimo i da se spremimo za veoma važnu utakmicu. Mislim da smo bili dobri, morali smo samo da budemo oprezniji kod protivničkih kontri, jer smo iz takve situcije primili gol. Imali su višak. Ali smo mi posel toga zaigrali kako treba, bili dobri i postigli golove iz dominacije. Meč sa Nemačkom biće poseban za mene, poznajem ovu zemlju, ali ću imati i veliku želju da pobedimo."

23:40

De la Fuente:

“Veoma smo srećni, znamo koliko je teško biti ovde, to se pokazalo i sa rezultatima koje smo videli do sad. Gruzija je opasna ekipa iz kontra napada.”

Povratak u meč.

“Zasluga je igrača, mi prenosimo ideje sa klupe, ali oni dobro razumeju situaciju u igri, gde moraš više da trčiš, gde moraš da imaš veći posed lopte. Bilo je teško, ali znali smo da moramo da ostanemo mirno, četiri gola smo postigli, moglo je da bude i više.”

Svestan je De la Fuente na dobru igru svog tima.

“Igrali su bili veoma srećni, bila je to veoma važna utakmica za nas, dovela nas je do četvtfinala sa Nemačkom. Znamo koliko je važno doći do ovde, niko nam ništa nije dao, to smo postigli radom. Stojimo črvsto na zemlji.”

Duel sa Nemačkom?

“Pro da se oporavimo, a onda ćemo da vidimo gde smo i šta smo. Da uživamo u fudbalu, sa snagom koju imamo, sve smo prepoznatljiviji. Iskreno rečeno. Moramo da damo svoju najbolju verziju protiv Nemačke.”

23:26

23:21

Rodri igrač utakmice!

23:10

Statistika
Sofascore

23:07

Zakazano četvrtfinale!

22:57

Podeli:

Komentari 164

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu