Nova vest
Fudbal 33

30.6.2024.

10:55

"Piksi se bavio nebitnim stvarima – Lev može da radi u Srbiji"

Iskusni fudbalski stručnjak Dragoslav Stepanović izjavio je da bi Jokaim Lev bio dobro rešenje za selektora Srbije.

Izvor: Kurir.rs

Profimedia

Posle eliminacije Srbije sa EURO podigla se bura oko rezlutata i promena koje bi trebalo da nastupe u fudbalaskoj reprezentaciji, a danima unazad mediji pišu da Dragan Stojković Piksi treba da napusti selektorsku poziciju.

Srbin, koji živi u Frankfurtu, ističe da Piksi treba da podnese ostavku.

"Ako on ne ode sam, imaće težu godinu, nego što je iko imao. Napravio je on dosta toga dobrog, odveo nas na Mundijal i EURO, ali... Pričao je neke priče iz obdaništa na ovom prvenstvu, da su svi igrači bili u redu, da je sve bilo kako treba u hotelu... A, mi smo posle svašta čitali. Da nije bilo baš tak", rekao je Stepanović za Kurir.

"Bavio se nekim nebitnim stvarima, umesto da je narodu objasnio kako je reprezentacija Srbije šutnula na gol protivnika u tri utakmice samo šest puta! Da je rekao da je pogrešio kod izbora igrača, bilo bi bolje po njega. Znamo mi dobro, videli smo sve... Najviše mi je kod njega smetalo što je posle svake utakmice pričao e, mogli smo, e, trebalo je... Da'l je moguće da onaj naš predsednik Aleksandar Vučić pravi stadione, za zlato daje 200.000 evra, a da nam selektor u najvažnijoj utakmici izađe na teren sa timom koji prvi put igra zajedno i za kojeg niko nije mogao da pretpostavi da će izaći na megdan Dancima... Žao mi je, Piksi nije dokazao ono što je trebalo. Nije našao tim, niti sistem. A, ovo kako se ponaša... Bio je jedan od naših najvećih igrača, ali kao trener", rekao je popularni Stepi.

Kao njegov naslednik pominjan je Jokaim Lev.

"Video sam tu informaciju. Odmah sam pozvao neke nemačke novinare, ali nisu imali tačne informacije... Mogu vam reći ono što ja mislim. Menadžer Leva je bio sigurno kontaktiran... E, sad, on neće da kaže da je to tako, jer bi pokvario pregovore koji traju. Niti to želi da uradi bilo ko iz Joakimovog okruženja. I zašto znam da je Joakim Lev kontaktiran iz Srbije. Zato, što je Piksi 15 dana pred start Evropskog prvenstva, rekao čelnicima FSS da će otići u Kinu, ako ne potpiše novi ugovor. I ovi su tada zvali Leva. Mislim da bi Joakim mogao da radi u Srbiji! Ali, samo ako ja budem uz njega. (smeh) Doveo bi on svoje ljude", rekao je Stepanović.

Podeli:

Komentari 33

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu