Nova vest
Fudbal 25

30.6.2024.

8:00

Rade Bogdanović pozvao Piksija na debatu: "Bio bih prezadovoljan"

Fudbalski analitičar Rade Bogdanvoić pozvao je selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija da dođe u studio RTS, gde bi na demokratski način pričali o fudbalu.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
TANJUG/ MARKO ĐOKOVIĆ/ bg

Mnogo bure digle su Bogdanovićeve opservacije igre srpskog tia, ali ponašanja samog selektora, a on je gostujući na RTS, gde je redovni analitičar, pozvao Piksija na jednu debatu zajedno sa Miroslavom Vjetrovićem.

"Pošto o fudbalu pričamo veoma mnogo, nema šta nismo ispričali i analizirali, najiskrenije bih voleo da RTS, dogovori dolazak selektora ovde u studio, da pričamo u sportskom, demokratskom i ljudskom tonu. Kao što su naša zemlja, naši ljudi, pokažamo da možemo da pričamo o fudbalu, da smo Miroslav i ja merodavni da pričamo o fudbalu", rekao je Bogdanović.

Potom se osvrnuo na selektora Hrvtaske Zlatka Dalića, koji je posle eliminacije Hrvtaske sa EURO, imao sličan nastup.

"Došao je u studio, sat i po vremena je pričao o svim temama. Bio bih prezadovoljan da FSS i urednik RTS da nam to omoguće. Mis mo demokratska zemlja, pritom fudbalska tema.  Ništa lepše - Miroslave, pripremi se", rekao je Bogdanović, a voditelji RTS su odgovorili da će uputiti poziv Stojkoviću.

Pročitajte još:

Podeli:

Komentari 25

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu