Nova vest
Fudbal 26

29.6.2024.

20:10

"Ne mogu da verujem da su ovi jadnici izbacili Hrvatsku"

Očajna igra Italijana i poraz od Švajcarske 2:0 u osmini finala na EURO nije prošla nezapaženo i na društveni mrežama, među fudbalskim analitičarima.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/Robert Ghement

Rezultat iz Berlina možda nije toliko iznenadio Endija Martina koliko saznanje da je Hrvatska uspela da ispadne u grupnoj fazi zbog gola primljenog u završnici protiv Italije.

Martin je inače poznati engleski podkaster (uža specijalnost Premijer liga), analitičar i dobar poznavalac prilika u engleskom i evropskom fudbalu.

"Ne mogu da verujem da su ovi jadnici izbacili Hrvatsku...", bio je njegov komentar nakon pobede Švajcaraca nad užasno lošim Italijanima.

Komentara je bilo i sa drugih strana, mahom sličnih kao i Martinov. Ljubitelji fudbala teško mogu da shvate ako je Italija uopšte prošla grupu sa ovakvom igrom.

"Čekaj malo, želiš mi reći da je Italija izbacila Hrvatsku da bi ovako igrala?", "Italija je trebala da pusti Hrvatsu da prođe jer ovo je sramotno", bili su još neki od komentara.

Italijani su takođe razočarani nastupom svoje ekipe.

"Kada vidim kako smo danas odigrali, malo mi je žao što smo izbacili Hrvate", "Da sam znao da ćemo ovako izgledati, ne bih slavio gol Zakanjija", "Bolje da smo ispali u grupi, nego da se dodatno sramotimo", samo su neki od komentara razočaranih italijanskih fanova.

Švajcarci su prvi četvrtfinalisti na EURO, a tamo će igrati protiv boljeg iz meča Engleske i Slovačke.

Taj duel na programu je u nedelju od 18 sati.

Podeli:

Komentari 26

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu