Nova vest
Fudbal 1

29.6.2024.

17:19

"Kvarackelija je bolji od svakog španskog igrača"

Gruzini pumpaju samopouzdanje pred duel sa Španijom u osmini finala EURO (nedelja, 21) i najavljuju borbu do poslednje kapi znoja.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/ABEDIN TAHERKENAREH

Sve što su do sada uradili izabranici Vilija Sanjola je već neverovatno, senzacionalno, ali svakako ne žele da im se bajka završi iako ispred sebe sada imaju možda i glavnog favorita za osvajanje turnira, na osnovu svega prikazanog.

Gruzini se uzdaju u svog najboljeg igrača na šampionatu, čoveka koji ima najviše odbrana na turniru, čak 20, Giorgija Mamardašvilija.

On se, opet, uzda u prvu zvezdu tima Hviču Kvarackeliju o kome je dan pre novog istorijskog meča govorio samo u superlativu.

"Kvarackelija je bolji igrač od svakog u Španiji... Ne kažem da ćemo pobediti, ali možemo u velikoj meri otežati stvari Špancima, iako znamo da su favoriti za osvajanje", poručio je neustrašivi golman koji upravo u Španiji, u dresu Valensije, zarađuje za život.

Ispred sebe će imati najbolju ofanzivu na šamionatu koje je uspela da kreira najviše izglednih šansi od svih ostalih ekipa na EURO - čak 12.



 

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

Motociklizam

Markes produžio ugovor sa Gresinijem

Španski motociklista Aleks Markes produžio je ugovo sa ekipom Gresini koja se takmiči u Moto GP šampionatu, prenela je italijanska ekipa.Markes je produžio ugovor sa Gresinijem na dve godine.

Beta

21:08

1 min

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu