Nova vest
Fudbal 36

29.6.2024.

10:45

"Piksi je trebalo da otera Tadića"

Bivši srpski fudbaler Dragiša Binić smatra da je Dragan Stojković Piksi trebalo da se "zahvali" Dušanu Tadiću nakon izjave posle meča sa Engleskom.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/Robert Hegedus

Tadić je tada indirektno kritikovao selektora, istakavši da nije zaslužio da bude na klupi u meču sa Ostrvljanima.

"Odlazimo tamo sa dozom ljutnje, kao da nas neko čeka na zicer da napravimo problem. Pojavljuje se izjava kapitena. Znam Piksija, odrasli smo zajedno. Nema šanse da ga ne bi oterao. I trebalo je da ga otera! Ja, znate mene, kakav sam bio, pa nisam imao takve ispade", rekao je Binić za "Sport Klub".

Problemi su krenuli već u startu.

"On je tako daleko otišao, a mi smo ušli u pogrešan avion... hrvatski. Mi smo u startu napravili grešku, ušli smo u avion sa oznakama druge države, to je loš početak koji je zatrpan i o kom se ćuti, već smo u problem".

Binić kaže da su srpski navijači zaslužili više.

"Najviše me boli što je narod koji voli fudbal odvojio 'od usta' da ode tamo, doveli su decu, dolazili u probleme, tukli se sa drugim navijačima, gledali, mučili se... I onda još to. Ja i dalje ne znam šta je pravi razlog, zašto se onako igralo", istakao je Binić.

Podsetimo, Srbija je takmičenje završila kao poslednja u grupi C sa dva boda i jednim postignutim golom.

Podeli:

Komentari 36

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

"Prevarant. Ne znam zašto bih mu verovao"

Ari Emanuel, jedan od najmoćnijih ljudi u industriji zabave, kritikuje Sema Altmana iz OpenAI-ja, nazivajući ga "prevarantom", ispitujući rizike i korist veštačke inteligencije i zalažući se za njenu regulaciju.

Zimo

8:15

5 h

Novo Sport Video Menu