Nova vest
Fudbal 0

29.6.2024.

9:23

Čuvajte se ovih igrača

Nokaut faza Evropskog prvenstva počinje u subotu, međutim, pojedini igrači neće imati pravo nastupa.

Autor: Milan Tomić

Milan Tomić
Milan Tomić
EPA-EFE/MIGUEL A. LOPES

Stoga, valjalo bi skrenuti pažnju vama, koji igrate "Fantasy", koji su fudbaleri lišeni mogućnosti da igraju meč osmine finala, a koji su blizu suspenzije.

Njih desetorica neće moći da igraju u prvoj rundi nokaut faze, a to su: Vimer (Austrija), Hjulmand (Danska), Ta (Nemačka), Mekvabišvili (Gruzija), Kalafiori (Italija), Banču (Rumunija), Vidmer (Švajcarska), Janža (Slovenija), Čalhanoglu (Turska), Akajdin (Turska).

U međuvremenu, na teren se posle odrađene suspenzije vraćaju četiri igrača: Rodri (Španija), Lukebakio (Belgija), Leao (Portugal) i Bardakdži (Turska).

Jedan karton od suspenzije nalazi se sijaset igrača, od kojih su najzvučniji Ronaldo, Arnautović, Foden, Mbape, Dembele…

Podsetimo, nakon četvrtfinala svi kartoni se "brišu".

Podeli:

Tagovi:

Komentari 0

Podeli:

Badminton

Preminuo mladi badminton igrač

Mladi, sedamnaestogodišnji kineski badminton igrač Žang Žije preminuo je nakon što se srušio na teren tokom meča, saopštila je Indonezijska badminton asocijacija.

Beta

12:24

8 min

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

"Prevarant. Ne znam zašto bih mu verovao"

Ari Emanuel, jedan od najmoćnijih ljudi u industriji zabave, kritikuje Sema Altmana iz OpenAI-ja, nazivajući ga "prevarantom", ispitujući rizike i korist veštačke inteligencije i zalažući se za njenu regulaciju.

Zimo

8:15

4 h

Novo Sport Video Menu